ΠΝΟ: Νέα 48ωρη απεργία-Νέες αναβολές-Ποια παιχνίδια γίνονται

Την συνέχιση των απεργιακών της κινητοποιήσεων αποφάσισε πριν από λίγο η ΠΝΟ, κάτι που σημαίνει σε οριστική αναβολή του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΣ Τήνου και Α.Ο Μυκόνου. Κανονικά τα τοπικά ντέρμπι..

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cyclades24, τα μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), αποφάσισαν να συνεχίσουν για άλλες 48 ώρες την απεργία τους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα νησιά θα παραμείνουν αποκλεισμένα για συνολικά τέσσερις ημέρες, με τις συνέπειες και τα προβλήματα να έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους.

Στην απόφαση να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους κατέληξαν οι ναυτικοί και η ΠΝΟ εξήγγειλε νέα 48ωρη απεργία στα λιμάνια. Έτσι, τα πλοία θα μείνουν δεμένα μέχρι τις 06:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, 6 Δεκεμβρίου.

Οι ναυτικοί κλιμακώνουν κινητοποιήσεις τους με αφορμή τις πληροφορίες περί αλλαγής του φορολογικού καθεστώτος τους, στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης. Το Σάββατο (03.12.2016) συνεδρίασε η εκτελεστική επιτροπή της ΠΝΟ και αποφάσισε νέα 48ωρη απεργία από αύριο (04.12.2016) στις 6 το πρωί της έως στις 6 το πρωί της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΝΟ έχει ήδη εξαγγείλει και νέα πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση, για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Τη Δευτέρα (05.12.2016) στις 11 το πρωί τα 13 συνδικαλιστικά σωματεία της ΠΝΟ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στον Άγιο Διονύσιο και πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας, όπου αντιπροσωπεία των εργαζομένων θα συναντηθεί πιθανότατα με τον υπουργό Ναυτιλίας.

Αν συμβεί αυτό, τότε θα αναβληθεί το αυριανό παιχνίδι Κυπέλου ανάμεσα σε ΠΑΣ Τήνου και Α.Ο Μυκόνου. Κανονικά θα διεξαχθούν τα παιχνίδια (τοπικά ντέρμπι) ΑΜΣ Φιλωτίου-Πανναξιακός και Α.Ο Πάγου-Α.Ο Σύρου.

Check Also

Ανακοίνωση Α.Ο Πάγου

Ανακοίνωση Α.Ο Πάγου, μέσα από την οποία η οικογένεια του αδικοχαμένου Κώστα Φελουτζή ευχαριστεί την …