Πολυχρονάκος: Καλή επιτυχία στην Ελλάς Σύρου. Να βρεθεί λύση για τα υπέρογκα κόστη μετακίνησης

Πολυχρονάκος: Καλή επιτυχία στην Ελλάς Σύρου. Να βρεθεί λύση για τα υπέρογκα κόστη μετακίνησης

Με ανακοίνωση του ο Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Πολυχρονάκος εύχεται καλή επιτυχία στην Ελλάς Σύρου στους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ΄εθνική, ενώ για ακόμα μία φορά τονίζει την αναγκαιότητα για την δωρεάν μετακίνηση των νησιωτικών σωματείων.

Η ανακοίνωση του:

Η Ελλάς Σύρου, εκπροσωπώντας τις Κυκλάδες ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα μπαράζ των πρωταθλητών για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και επίτευξη του στόχου στους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας.

Το υπέρογκο κόστος μετακίνησης της Ελλάς Σύρου προς το νησί της Ρόδου φέρνει για ακόμα μία φορά στο προσκήνιο την αναγκαιότητα να ληφθούν αποφάσεις για τη μόνιμη οικονομική στήριξη των νησιωτικών σωματείων.

Όπως είχα εισηγηθεί στη Βουλή στις 31 Ιανουαρίου θα πρέπει να υπάρχει δωρεάν μεταφορά των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων με τα πλοία της ακτοπλοΐας και κάλυψη αυτού του κόστους, κάτι που δεν είναι απαγορευτικό από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων ή από τα έσοδα από το στοίχημα και σε συνεργασία των Υπουργείων Αθλητισμού, Ναυτιλίας και Οικονομικών.

Από την πλευρά μου οι ενέργειες για την επίλυση αυτών των ζητημάτων θα είναι διαρκής και συστηματική.

Γιάννης Πολυχρονάκος

Οικονομολόγος | Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων (ΠΑΣΟΚ)

 

Check Also

ΕΠΣΚ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββάτου (20/4)

ΕΠΣΚ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββάτου (20/4) Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ (32η …