Πρίντεζης σε ομάδα ΑμεΑ Παναθηναϊκού: “Έλα ρε τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;

Πρίντεζης σε ομάδα ΑμεΑ Παναθηναϊκού: “Έλα ρε τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;

Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έβαλε τέλος στη μεγάλη του καριέρα και ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ θέλησε να πει το δικό του “αντίο” στον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Λίγες ημέρες πριν τους τελικούς της φετινής Stoiximan Basket League, αθλητές και αθλήτριες της ομάδας ΑμεΑ του Παναθηναϊκού είχαν συναντήσει τον Γιώργο Πρίντεζη στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΑμεΑ πινγκ πονγκ. Εκείνος δέχθηκε με μεγάλη χαρά να φωτογραφηθεί μαζί τους, κάνοντας και λίγη… καζούρα στους “Αιώνιους” αντιπάλους.

Η ομάδα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού λοιπόν, ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία, με τη λεζάντα να αναφέρει πως: “Αν και ήσουν πάντα στη…λάθος πλευρά της ιστορίας εντούτοις κρατάμε ότι: κάτι λάθος συνθήματα και κάτι περίεργες δηλώσεις στην πάροδο του χρόνου πριν τη λήξη της καριέρας σου …ωρίμασαν σε «Έλα ρε τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;» και με παρότρυνση τρίτου προσώπου από την ομάδα σου απαθανατιστήκαμε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος ΑμεΑ πινγκ πονγκ στο ΣΕΦ. Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις Γιώργο Πρίντεζη…”.

πηγή: eurohoops.ner

Check Also

“Έσπασαν” το ρόδι απέναντι στον αξιόμαχο ΑΟ Ερμούπολης οι έφηβοι του Άρη Σύρου

“Έσπασαν” το ρόδι απέναντι στον αξιόμαχο ΑΟ Ερμούπολης οι έφηβοι του Άρη Σύρου “Έσπασαν” το …