ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ο πρωταθλητής Κυκλάδων Άγιαξ προετοιμάζεται πλέον για την επίσημη πρεμιέρα του στους αγώνες του Β ομίλου, όπου την

Δευτέρα το απόγευμα θα φιλοξενηθεί στην Σίφνο (3/11, 14.00) από τον Πανσιφναϊκό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ωστόσο μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξης της ομάδας για τα φετινά παιχνίδια ,που ενδεχομένως στο δεύτερο όμιλο να γίνουν Δευτέρα και Παρασκευή.

Μέσα στις σκέψεις της διοργανώτριας αρχής, είναι τα παιχνίδια του Β ομίλου (τα περισσότερα ίσως και όλα) να διεξαχθούν τις ημέρες Δευτέρα και Παρασκευή, καθώς βολεύουν τα δρομολόγια των πλοίων προκειμένου οι ομάδες να μη επιβαρυνθούν οικονομικά με περιττές διανυκτερεύσεις. Δεν είναι λάθος η σκέψη της ΕΠΣ, καθώς με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσει οικονομικά τις ομάδες στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Από την άλλη πλευρά στον Άγιαξ επικρατεί ένας προβληματισμός αν ισχύσει το ενδεχόμενο αυτό. Από τη μία η ομάδα θα έχει πιο ξεκούραστα ταξίδια με μικρότερη οικονομική επιβάρυνση, αλλά από την άλλη ο σύλλογος θα αγωνίζεται στα περισσότερα παιχνίδια του με σημαντικές απώλειες στο ρόστερ του.

Να θυμίσουμε πως ο Άιαντας (όπως και άλλες ομάδες βέβαια) στηρίζεται σε νεαρά παιδιά, μαθητές σχολείων και που δύσκολα θα μπορέσουν να ακολουθήσουν τις αποστολές των εκτός έδρας αγώνων. Άλλωστε ο φετινός Άγιαξ κτίστηκε με αυτό το σκοπό. Έδωσε τους καλούς και έμπειρους αθλητές στον Α.Ο.Σ με στόχο να ελευθερωθούν θέσεις στην ανδρική ομάδα για τα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Άγιαξ με τον Νηρέα Πάρου το οποίο θυμίζουμε πως είχε αναβληθεί από την ΕΠΣ χωρίς να ενημερωθούν Άγιαξ και διαιτητές ως τώρα ισχύει το εξής. Η ΕΠΣ έχει αποφασίσει να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και πλέον το «μπαλάκι» πάει στον Άγιαξ που καλείται να αποφασίσει αν δεχτεί την απόφαση αυτή, ή θα καταθέσει ένσταση με σκοπό να διεκδικήσει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Check Also

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου Η Ελλάς Σύρου νίκησε 8-0 τον …