«Προς το παρόν όχι… αλλά»

«Προς το παρόν όχι… αλλά»

Στην συνάντηση των παραγόντων των 4 ποδοσφαιρικών ομάδων της Σύρου με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένο Φρέρη είχε τεθεί ζήτημα συνεργασίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων είχε τονίσει πως μόνο με συνεργασία πάει το ποδόσφαιρο μπροστά, με τον πρόεδρο του ΑΟ Σύρου Γιώργο Φώσκολο να δηλώνει αναποφάσιστος για το αν θα είναι φέτος στο ποδόσφαιρο βάζοντας όπως το συνηθίζει χρήματα σε ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.

Ο Γιώργος Φώσκολος είχε δηλώσει πως μέχρι τις 29 Ιουλίου θα απαντήσει αν θα φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα, ή θα κάνει μια χρονιά στην «άκρη», αφήνοντας σε άλλους τα ηνία του Συριανού ποδοσφαίρου. Με αφορμή την χθεσινή ημέρα που ήταν αυτή που είχε θέσει ο Συριανός επιχειρηματίας ως καταλυτική για αποφάσεις, επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Φώσκολο ο οποίος τόνισε:

«Είχα πει πως μέχρι της 29 θα αποφασίσω αν θα βάλω λεφτά στο ποδόσφαιρο φέτος ή όχι. Είναι αλήθεια. Ωστόσο κάποια άσχημα γεγονότα που συνέβησαν και ο θάνατος του πατέρα μου, με «άφησαν πίσω». Δεν είχα καθαρό μυαλό να αποφασίσω. Θα ξέρετε σε λίγες ημέρες»… τόνισε. 

Άγιαξ Σύρου: Ετοιμάζει «βόμβα» με 7 μεταγραφές από το «πάνω ράφι» (Διαβάστε εδώ)

Σε χθεσινό μας άρθρο, μιλήσαμε για γερό «μπάσιμο» του Άγιαξ για την απόκτηση 7 ποδοσφαιριστών. Ωστόσο ποιος πιστεύει πως αν ο Αίαντας προχωρήσει στην απόκτηση αυτών των ποδοσφαιριστών ο Γιώργος Φώσκολος δεν θα κρύβεται από πίσω; Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αίαντας ανεβάζει επίπεδο και με αυτά τα δεδομένα θα δούμε μια ωραία «αγωνιστική μάχη» Ελλάς-Άγιαξ για τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή.

 

Check Also

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο)

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο) Ο προπονητής της Ελλάς Σύρου Παναγιώτης Χριστοφιλέας μίλησε στο Logotypos.gr …