ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΓΙΑ… ΝΤΙΑΪΕ

Οι μεταγραφές σίγουρα δεν έχουν τελειώσει για τον Α.Ο Σύρου, καθώς όπως έχουν τονίσει οι άνθρωποι της ομάδας

τις επόμενες ημέρες θα κινηθούν για την απόκτηση ενός στόπερ, με τον Κυριάκο Σαμιωτάκη να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον Α.Ο.Σ.

Ο αθλητής εδώ και αρκετές ημέρες προπονείτε με το σύλλογο και το μόνο που απομένει πλέον είναι  να δώσει την συγκατάθεση του ο Πάγος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

 Ένα άλλο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Μπάμπακαρ Ντιαιέ. Ο «έγχρωμος» αθλητής  της Άνω Μερά έχει απασχολήσει έντονα της τελευταίες ημέρες τον Γιώργο Φώσκολο, με τον πρόεδρο της ομάδας να καταθέτει πρόταση στην Άνω Μερά για την απόκτησή του.

Οι πιθανότητες να έρθει στη Σύρο ο μέσος της Μυκονιάτικης ομάδας δεν είναι και πολλές, καθώς ο αθλητής για προσωπικούς λόγους επιθυμεί να μείνει για μια ακόμη χρονιά στη Μύκονο με πιθανότερο προορισμό τον Α.Ο Μυκόνου όπου και έχει ενσωματωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα ο αθλητής αγωνίστηκε στη φιλική αναμέτρηση του Α.Ο Μυκόνου με τον Πάγο στο παιχνίδι που διεξήχθη την Παρασκευή στο γήπεδο της Άνω Σύρου. 

Στον Α.Ο Σύρου τονίζουν πως ο παίκτης δεν έχει υπογράψει ακόμη στον Α.Ο Μυκόνου και η πρόταση κατατέθηκε χθες βράδυ στην ομάδα της Άνω Μεράς.

Όπως και να χει όμως η υπόθεση, η επίσημη πρόταση του Α.Ο.Σ στην Άνω Μερά, μαρτυρά τις προθέσεις της ομάδας που σίγουρα δηλώνουν ότι οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει.

ΦΩΤΟ: DAILY MYKONOS

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5) Μετά τις διακοπές του Πάσχα, συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα …