ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΜΙΧΑΛΗ ΛΥΓΝΟ…

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε πριν λίγο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Μέσα σε αυτό συζητήθηκαν αρκετά θέματα που θα απασχολήσουν το ποδόσφαιρό μας το επόμενο διάστημα, ενώ κουβέντα έγινε και για τις Μικτές.

Δεκτή έγινε η παραίτηση του Ενωσιακού προπονητή κ. Κώστα Συριανού, που όπως είναι γνωστό ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Άνω Μερά. Με τον Γιώργο Μοστράτο θα συνεχίσουν την εφετινή σεζόν οι μικτές μας ομάδες, με τον Παριανό τεχνικό να αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου όλα τα τμήματα.

Οι άνθρωποι της ΕΠΣ κατέθεσαν πρόταση στον Μιχάλη Λυγνό για να αναλάβει από την επόμενη σεζόν (2015-16) μαζί με τον Μοστράτο τα συγκεκριμένα τμήματα, κάτι που επιβεβαίωσε και τηλεφωνικά στο Syros-Sports.gr ο έφορος της ΕΠΣ κ. Νίκος Παρίσης, ο οποίος εντελώς χιουμοριστικά μας θύμισε πως ήταν αυτός που είχε στείλει το Μιχάλη Λυγνό πριν πολλά χρόνια να δοκιμαστεί στην μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ. .

Η ΕΠΣ με την κίνηση αυτή, δείχνει να εκτιμάει και παράλληλα να μην ξεχνάει  την προσφορά του Συριανού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μη ξεχνάμε πως ο Μιχάλης Λυγνός αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία για πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής.

Ο κ. Μιχάλης Λυγνός δείχνει θετικός στο να αναλάβει το πόστο του Ενωσιακού προπονητή και αν δεν αλλάξει κάτι το συνταρακτικό από τη νέα χρονιά θα είναι ο ένας εκ των δυο προπονητών (μαζί με Μοστράτο) της Μικτής Κυκλάδων.

 

Check Also

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό Σας ενημερώνουμε ότι το …