Προχωράει το πλάνο της Άνω Σύρου

Προχωράει το πλάνο της Άνω Σύρου

Πριν από δυο εβδομάδες σας γράψαμε πως άνθρωποι του αθλητισμού και επιχειρηματίες επιθυμούν την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Άνω Σύρου (ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΔΩ)

Το δημοσίευμα μας επιβεβαίωσε και ο Κοινοτάρχης Άνω Σύρου κ. Πέτρος Ραουζαίος, που σε ζωντανή μετάδοση της εκπομπής «Αρχίζει το ματς» στην κλήρωση του Κυπέλλου, επιβεβαίωσε Δημόσια τις ενέργειες που έχουν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, αύριο θα δρομολογηθεί συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους που «τρέχουν» το θέμα της ομάδας με τον πρώην πρόεδρο κ. Μάρκο Ρούσσο, προκειμένου να παραδοθούν τα βιβλία της ομάδας που θα δοθούν σε Δικηγόρους για τα διαδικαστικά…. της επιστροφής. Συνδετικός κρίκος των διαπραγματεύσεων είναι και ο Πέτρος Ραουζαίος, λόγο του θεσμικού ρόλου που έχει στην Κοινότητα, αλλά και για το γεγονός πως ήταν μέλος του Δ.Σ της ομάδας λίγο πριν αυτή μπει και επίσημα στο συρτάρι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα μπει και ο ίδιος στην ομάδα.

Δυνατοί επενδυτές στο πλευρό της ομάδας

Στα ευχάριστα νέα για την επιστροφή της ομάδας, είναι πως έχουν βρεθεί 2-3 πολύ ισχυροί χρηματοδότες, που αναμένεται να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, πλάι στους Συριανούς παλαίμαχους και φίλους  που έχουν δηλώσει εξαρχής την πρόθεση τους να βοηθήσουν. Για ευνόητους λόγους δεν είμαστε σε θέση να δημοσιεύσουμε ακόμη  ονόματα. Ας Αφήσουμε το χρόνο να «κυλίσει», να πάρει σάρκα και οστά η επιστροφή και μετά θα πούμε πολλά περισσότερα.

 

Check Also

Στην Ελλάς και τη νέα χρονιά ο Οικονομόπουλος

Στην Ελλάς και τη νέα χρονιά ο Οικονομόπουλος «Βράχος» στα μετόπισθεν η ομάδα της Ελλάς …