«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.Σ»

Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια άλλαξε «στρατόπεδο»  και από τον Πάγο «μεταπήδησε» στον Α.Ο.Σ. Ο Κυριάκος Σαμιωτάκης μιλάει για την

μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, δηλώνει χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα του ιστορικού σωματείου, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του στον Πάγου, ενώ παράλληλα δηλώνει πικραμένος από την στάση που κράτησαν κάποιοι πρώην παράγοντες της ομάδας.

Μετά από 8 χρόνια φεύγεις από τον Πάγο για άλλη ομάδα. Πως και έγινε αυτό;

«Όταν ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν, μου έγινε κρούση από τον προπονητή κ. Βαρθαλίτη και μου είπε ότι με υπολογίζει στην ομάδα του. Του απάντησα πως δεν έχω πρόβλημα να έρθω στον Α.Ο.Σ, αλλά θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με την ομάδα του Πάγου. Προτεραιότητα είχε ο Πάγος για μένα όπως καταλαβαίνεται. Το ενδιαφέρον με τον Α.Ο.Σ θα έλεγα ότι αναθερμάνθηκε τώρα τελευταία, με την απάντηση μου να είναι ακριβός η ίδια. Ήθελα να πάω στον Α.Ο.Σ, αλλά έπρεπε πρώτα να μιλήσω με τους ανθρώπους του Πάγου που είχα σαν προτεραιότητα».

Και τι άλλαξε και πήρες την απόφαση να αποχωρήσεις μετά από 8 χρόνια;

«Καταρχήν μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Στον Πάγο ήμασταν πραγματικά μια οικογένεια. Αποδυτήρια σαν του Πάγου δεν έχω ξαναδεί. Ήταν δύσκολη επιλογή. Δεν μου ήταν εύκολο να χωρίσω από τους συμπαίκτες μου, τους φίλους μου και τους κολλητούς μου στην ομάδα. Είχα όμως αρκετά παράπονα από κάποιους στην ομάδα και δεν μπορούσα να μείνω. Κάποια πράγματα που είχα ζητήσει δεν μου τα έκαναν και πραγματικά με στενοχώρησε. Η διαφορά μας δεν ήταν το οικονομικό. Υπάρχει μια πικρία από το πρόσωπο μου για κάποιους. Ένοιωσα μια κοροϊδία κυρίως από άτομα που δεν είναι πλέον στην ομάδα και που θεώρησα ότι δεν με σεβάστηκαν. Δεν κρατάω κακία και κοιτάζω πλέον τη νέα μου ομάδα».

Και πάνω που μίλησες για τη νέα σου ομάδα. Τι στόχους βάζεις με τον Α.Ο.Σ;

«Στόχος μας με τον Α.Ο.Σ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου αντίστοιχα. Ο Α.Ο.Σ είναι μια μεγάλη ομάδα που κάθε χρόνο στοχεύει να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα. Μακάρι να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της σεζόν. Εύχομαι υγεία σε όλους και να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά».

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων (8-12/5) Μετά τις διακοπές του Πάσχα, συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα …