Πρώτη στα “Τοφάλεια 2021” η Αναστασία Φουτσιτζίδου

Πρώτη στα “Τοφάλεια 2021” η Αναστασία Φουτσιτζίδου

Του: Αντώνη Σολάρη

Οι αγώνες στίβου Τοφάλεια έγιναν  στο Παμπελοπονησσιακό στάδιο της Πάτρας με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών απ΄όλη τη χώρα. Στους αγώνες που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου με τον ΣΕΓΑΣ, σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις.

Στο άλμα τριπλούν γυναικών πρώτευσε η συριανή πρωταθλήτρια του Άτλαντα Πατρών Αναστασία Φουτσιτζίδου με επίδοση 12,47 που πέτυχε στο τέταρτο άλμα ενώ στο πέμπτο προσγειώθηκε στα 12,46μ.

Η Αναστασία Φουτσιτζίδου δήλωσε στο cyclades24sports:

“Δεν είμαι ευχαριστημένη από την επίδοσή μου όμως θα πρέπει να λάβω υπόψη μου ότι κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρχε κόντρα άνεμος και ότι είναι μια δύσκολη χρονιά με λίγους αγώνες κάτι που δεν βοηθά στην βελτίωση των επιδόσεων.

Θα ήμουν ευχαριστημένη αν φέτος έκανα μια επίδοση γύρω στα 13 μέτρα και αν ήμουν σταθερή σ΄αυτές τις επιδόσεις,  όμως ο βασικός μου στόχος επετεύχθη πολύ νωρίς, αφού ήταν να γίνω η μοναδική αθλήτρια από το νομό Αχαΐας που θα έχει τρία πανελλήνια μετάλλια με τρεις διαφορετικές ομάδες. Το κατάφερα στον Κλειστό στίβο που βγήκα τρίτη στην Ελλάδα. Οι συνθήκες τώρα είναι διαφορετικές αφού λόγω δουλειάς δεν είμαι πρωί απόγευμα στο στάδιο όμως είμαι χαρούμενη που έστω και έτσι παραμένω στην ελίτ του αγωνίσματος.”

 

Check Also

Πένθος στον ελληνικό στίβο

ΣΕΓΑΣ: Απόφαση για μετάθεση ημερομηνίας αρχαιρεσιών

ΣΕΓΑΣ: Απόφαση για μετάθεση ημερομηνίας αρχαιρεσιών Σύμφωνα με το άρθρο 45 παρ. 4 του Ν. …