Ρένος Φρέρης: Το Σεπτέμβριο το αναπτυξιακό τουρνουά Κ10
Έχει καθιερωθεί πλέον στο νησί της Σύρου και το καλοκαίρι διεξάγεται αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου (Κ10) στην Πλατεία Μιαούλη από την ΕΠΣ Κυκλάδων, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, τον σύνδεσμο προπονητών Κυκλάδων και την επιτροπή διαιτησίας. Την φετινή χρονιά προέκυψε ένα «εμπόδιο», καθώς 1 και 2 Ιουλίου δεν υπήρξαν διαθέσιμα ξενοδοχεία να φιλοξενήσουν τα παιδιά και τις ομάδες και πλέον το τουρνουά θα διεξαχθεί αρχές Σεπτέμβρη στο νησί της Σύρου. Για το συγκεκριμένο γεγονός και τους λόγους της αλλαγής ημερομηνίας μίλησε στην εφημερίδα Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης:
«Δεν υπάρχει ξενοδοχείο διαθέσιμο δυστυχώς. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα ξενοδοχεία φέτος αυτή την περίοδο και πλέον η διοργάνωση θα γίνει το Σεπτέμβριο στη Σύρο. Το μεταφέραμε για να μη χαθεί η πίστωση που έδιναν»
Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε παρά τα προβλήματα με τα απαγορευτικά, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ δήλωσε: «Ευτυχώς εγκαίρως προλάβαμε και ολοκληρώθηκαν τα περισσότερα πρωταθλήματα. Έχει μείνει μόνο το πρωτάθλημα Κ16 που ολοκληρώνεται το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Σαντορίνη μαζί με την Γενική συνέλευση της Ένωσης. Σε γενικές γραμμές μετά 7 συνεχόμενα απαγορευτικά και τις αναβολές, πάλι καλά που καταφέραμε και ολοκληρώσαμε τις διοργανώσεις μας και συμμετείχε και ομάδα μας στα μπαράζ ανόδου της Γ Εθνικής»