ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗ «ΜΑΧΗ» ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ αυτή την εβδομάδα δεν συμπεριλαμβάνουν μόνο παιχνίδι στο ανδρικό, άλλα και το αντίστοιχο τμήμα

του παιδικού. Πιο συγκεκριμένα, στο ανοιχτό Δημοτικό Γήπεδο «Νικόλαος Κορνάρος» καιρού επιτρέποντος το παιδικό τμήμα θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο του Α.Ο. ΑΝΔΡΟΥ στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Παίδων Κυκλάδων.

 

Έως τώρα η ομάδα του Μιχάλη Μανανά μετρά μία νίκη επί του Γ.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ με 52-27 και μία ήττα από τον Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ με 38-55 έχοντας κατά διαστήματα παρουσιάσει μία πολύ όμορφη εικόνα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και το μόνο που προβληματίζει τον κόουτς Μανανά είναι η δυσμενής πρόγνωση του καιρού για βροχή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης (Κυριακή 13:00).

Δυστυχώς, μολονότι στο νησί της Τήνου πρόσφατα και λίγες ημέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές εγκαινιάστηκε ένα πραγματικό «στολίδι» για τις Κυκλάδες, το Κλειστό Γυμναστήριο «Τήνια 1895», το οποίο θα «κάλυπτε» τις ανάγκες τέλεσης πολλών αγώνων του πρωταθλήματος, εντούτοις έκτοτε παραμένει ανενεργό εξαιτίας της έλλειψης κονδυλίων για την τελική παράδοσή του. Μακάρι σύντομα να δοθεί λύση στο θέμα αυτό.

 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το promo του αγώνα, που ετοίμασε το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και συγκεκριμένα ο Σωτήρης Νικολακόπουλος.

Check Also

Μπάσκετ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (1-2/4)

Μπάσκετ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (1-2/4)