ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΕ…

Το γήπεδο παρουσιάζει μια εικόνα πλήρους εγκατάλειψης. Παρά τις όποιες μεμονωμένες προσπάθειες

των προηγούμενων χρόνων για να βελτιωθεί η απαράδεκτη εικόνα που υπήρχε και για να καταστούν λειτουργικοί στη χρήση τους, η αδιαφορία των υπευθύνων, τους επανέφερε στη μιζέρια και στην ανεπαρκή φροντίδα.

 

Τα αποδυτήρια, η περίφραξη και ο αγωνιστικός χώρος τους, παραπέμπουν σε υποδομές τριτοκοσμικών χωρών.
Είμαστε σίγουροι πως αν δεν υπήρχαν ορισμένοι ρομαντικοί παράγοντες ακόμα, το επαρχιακό ποδόσφαιρο θα είχε σβήσει, δε θα υπήρχαν σύλλογοι και όσα παιδιά ασχολούνται με το άθλημα αυτό θα έψαχναν για άλλες διεξόδους, τις οποίες δυστυχώς ήδη μια μερίδα της νεολαίας μας έχει ακολουθήσει.
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και το μεράκι που επιδεικνύεται από τους εργαζόμενους, οι συνθήκες άθλησης δεν είναι οι καλύτερες, αφού η έλλειψη χρηματοδοτήσεων από την πλευρά της Πολιτείας και η αδράνεια των τοπικών αρχών φρενάρουν την οποιαδήποτε προσπάθεια για κάτι καλύτερο.

 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η ΕΠΣ Κυκλάδων έχει ενοχλήσει πάμπολλες φορές, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες στο γήπεδο. Όλα αυτά τα χρόνια οι φωνές τους δε βρήκαν αντίκρισμα.

 

Μουτάφης: Δυστυχώς κανείς δεν έχει δείξει κατανόηση στα προβλήματα μας. Μόνο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με το κ. Γρυπάρη έχει δείξει ενδιαφέρον ,ο οποίος είναι υπεύθυνος και στο τομέα του αθλητισμού. Παρόλα αυτά ο κ.Μουτάφης μας αποκαλύψε, ότι στο γήπεδο της Ερμούπολης όλα βαδίζουν καλώς, ενώ μας προσκάλεσε να επισκεφτούμε το γήπεδο σε ανύποπτο χρόνο για να διαπιστώσουμε τα λεγόμενα του.
Αντίθετη άποψη πάντως είχε ο προπονητής Τερματοφυλάκων της ακαδημίας και παίκτης της αντρικής ομάδας του Άγιαξ Κώστας Συριανός, που μίλησε στο Cyclades24 σχετικά με το δημοσίευμα μας ,περί οφειλών του Άγιαξ.

 

Είμαι παίκτης και προπονητής στην αντρική ομάδα του Άγιαξ, Πρωταθλητής Κυκλάδων για το 2013-2014 και στις ακαδημίες αντίστοιχα. Θέλω να απαντήσω στους κυρίους της ΕΠΣ Κυκλάδων, δεν γνωρίζω αν η ομάδα μου χρωστάει κάποια χρήματα και δεν με αφορά, αφού η δουλειά η δική μου είναι μέσα στο γήπεδο.
Σαν τερματοφύλακας της ομάδας θέλω να τους πω ότι αγωνιζόμαστε σε ένα από τα χειρότερα γήπεδα των Κυκλάδων Αυτό το λέω γιατί μετά από κάθε προπόνηση η παιχνίδι εγώ καθώς και άλλοι ποδοσφαιριστές φεύγουμε με πολλούς τραυματισμούς .Έχω αγωνιστεί στο γήπεδο όταν αυτό ήταν ξερό χώμα ,με πέτρες, σας πληροφορώ τόσο πολύ δε πόνεσα ποτέ.

 

Μετά από το παιχνίδι με τον ΑΟΣ και μετά από ένα απλό πλοζόν, κυριολεκτικά σακατεύτηκα και μιλάω με αποδείξεις.
Κοιτάξτε πρώτα να φτιάξετε ένα γήπεδο στολίδι για την Σύρο και όχι για εμάς που σε λίγα χρόνια θα παρατήσουμε την μπάλα, αλλά για τα νέα παιδιά που προπονούνται σε αυτό.
Αν ήμουν διοίκηση, θα σας ζητούσα να με πληρώνατε για να κάνω προπόνηση σε αυτό το γήπεδο.

 

Πηγή: cyclades24.gr

Check Also

ΑΕ Μυκόνου – ΓΣ Μαρκό (11.00) Live Streaming

ΑΕ Μυκόνου – ΓΣ Μαρκό (11.00) Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (21/2 | 11:00) …