Σε οικογενειακό κλίμα η Χοροεσπερίδα των Δρομέων Σύρου

Σε οικογενειακό κλίμα η Χοροεσπερίδα των Δρομέων Σύρου

Την προηγούμενη εβδομάδα οι Δρομείς Σύρου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, στο κέντρο διασκέδασης Ζωζεφίνα στο Γαλησσά, ο Α.Π.Σ Δρομείς Σύρου το γιόρτασε με την Χοροεσπερίδα του συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της χοροεσπερίδας κληρώθηκαν πολλά δώρα.

Ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και φίλος των Δρομέων Κεράνης Ιωάννης οπού κέρδισε ένα ρολόι της POLAR αξίας 230€

Ευχαριστούμε όλους τους δωροθετες και χορηγούς που μας στηρίζουν σε όλες μας τις εκδηλώσεις και event, είναι το μήνυμα που πέρασε ο Σύλλογος Δρομέων στην χοροεσπερίδα του.

Λίγο πριν την έναρξη της Χοροεσπερίδας των Δρομέων Σύρου, ο πρόεδρος του συλλόγου Ισίδωρος Παλαμάρης μιλώντας στην εφημερίδα «O Λ;όγος των Κυκλάδων» τόνισε: «Μετά την πίτα μας, είπαμε να κάνουμε μια χοροεσπερίδα για τα μέλη μας. Στόχος ήταν να μαζευτούμε όλοι μαζί σαν παρέα, να τα πούμε και να περάσουμε ωραία. Δεν είχαμε σκοπό να βγάλουμε χρήματα από αυτό, απλά μόνο και μόνο για τα μέλη μας το κάναμε»

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για φέτος;

«Στόχοι μας είναι να γίνει το Finikas run, το Syros Run, το Syros Trail Challenge, το Πισκοπειό Run και του χρόνου τα Χριστούγεννα να κάνουμε το Santa Run για να έχει περισσότερο κόσμο η διοργάνωση. Επειδή πολλοί φεύγουν για διακοπές αυτές τις ημέρες, θέλουμε να γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα για να έχουμε περισσότερο κόσμο. Οι πιο πολλοί αγώνες μας είναι για φιλανθρωπικό σκοπό και θα το συνεχίσουμε αυτό»

Η πρώτοι δράση που θα κάνετε φέτος ποια θα είναι;

«Το Finikas Run και αν πάνε όλα καλά η διοργάνωση αυτή θα γίνει 2 Απριλίου. Τέλος θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας με τα δώρα που προσέφεραν αυτές τις ημέρες».

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να διακρίνεται τον πρόεδρο των Δρομέων Ισίδωρο Παλαμάρη μεταμφιεσμένο λόγο των ημερών..

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Check Also

FINIKAS RUN 2024: Οι απονομές (Βίντεο)

O πρώτος δρομικός αγώνας για το 2024 στη Σύρο είναι γεγονός με το “FINIKAS RUN …