Σε τουρνουά στην Κύπρο κάνει ντεμπούτο για τη φετινή σεζόν ο Φοίνικας Σύρου ONEX

Σε τουρνουά στην Κύπρο κάνει ντεμπούτο για τη φετινή σεζόν ο Φοίνικας Σύρου ONEX

Στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη της φετινής ομάδας του Φοίνικα Σύρου ONEX, όπου και θα συμμετάσχει σε Τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 23-24 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη σεζόν.

Οι παίκτες του Φοίνικα θα αρχίσουν να φτάνουν σταδιακά στο νησί την ερχόμενη εβδομάδα και θα μπουν άμεσα σε ρυθμούς προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Δημήτρη Καζάζη.

Το πρώτο τεστ της φετινής σεζόν, που θα έχει χαρακτήρα φιλικών παιχνιδιών, θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Πετόσφαιρας Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο οποίο θα συμμετάσχουν η τοπική ομάδα, ο Παναθηναϊκός και η Kuweit Sporting Club.

Ο Φοίνικας θα αναμετρηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 20:30. Στην περίπτωση που επικρατήσει στην αναμέτρηση, θα αγωνιστεί στον τελικό του Τουρνουά το Σάββατο 24/9 επίσης στις 20:30. Στην περίπτωση που ηττηθεί, θα παίξει μικρό τελικό στις 18:00.

 

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (13-14/5)

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (13-14/5) Ημερ Ωρα Κατηγορία Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος Γήπεδο 13-5-23 …