ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε παράγοντας του βόλεϊ

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε παράγοντας του βόλεϊ

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του βόλεϊ της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, καθώς βρέθηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι, στις Συκιές, ο Αλέξης Μιχαηλίδης ένας από τους εφόρους βόλεϊ του ΒΑΟ.

Ο εκλιπών βρέθηκε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι της Τετάρτης, απαγχονισμένος μέσα στο γήπεδο μπάσκετ του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου. Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, οδηγούν στην περίπτωση της αυτοκτονίας αφού άφησε και χειρόγραφο σημείωμα που εξηγούσε του λόγους της ενέργειας του.

Η είδηση της αυτοκτονίας του Αλέξη Μιχαηλίδη που άφησε δυο παιδιά πίσω του και ήταν και μέλος της ΕΠΕΣΘ, έσκασε σαν «βόμβα», στο σύλλογο του ΒΑΟ. Η διοίκηση του Βυζαντινού με ανακοίνωση της αναφέρει, πως σε ένδειξη ελάχιστης τιμής στη μνήμη του όλες οι δραστηριότητες του σωματείου αναστέλλονται επί τριημέρου ενώ η κηδεία του 53χρονου θα τελεστεί την Πέμπτη στις Σέρρες.

Η ανακοίνωση του ΒΑΟ:

«Η καρδιά του Β.Α.Ο. σταμάτησε να χτυπά σήμερα το πρωί.Ο στυλοβάτης του τμήματος volley, η ψυχή ολόκληρου του Συλλόγου, ο δεύτερος πατέρας όλων των παιδιών, δεν είναι πια μαζί μας.Ολόκληρη η οικογένεια του Β.Α.Ο. συγκλονίζεται από αβάσταχτο πόνο για την τραγική απώλεια του Αλέξη Μιχαηλίδη.Εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση στα δυο του παιδιά Βίκτωρα και Αγάπη και στην αγαπημένη του σύζυγο Όλγα, δηλώνουμε ότι ο Αλέξης θα συνεχίσει να ζει στις καρδιές μας.

Ότι η τεράστια και ανιδιοτελής προσφορά του στο Σύλλογο θα αποτελεί φάρο και οδηγό για όσους μένουμε πίσω να υπηρετήσουμε τις αρχές και τις αξίες που με πάθος και συνέπεια υπηρέτησε αδιάλειπτα ο ίδιος, όσο κανείς.

Ως ένδειξη ελάχιστης τιμής στη μνήμη του όλες οι δραστηριότητες του Συλλόγου αναστέλλονται επί τριημέρου.Σύσσωμη η οικογένεια του Β.Α.Ο. θα αποχαιρετήσει για τελευταία φορά το χαμογελαστό παιδί της , αύριο Πέμπτη 25/06 και ώρα 17.00 στα κοιμητήρια του Σταθμού Αγγίστας Σερρών.Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε»

Διονάς: «Θα λείψει από τον ΒΑΟ και τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης»

Ο γενικός γραμματέας της ΕΠΕΣΘ, Γιώργος Διονάς, σε δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 για το θλιβερό γεγονός , δήλωσε χωρίς να αναφερθεί στην ταυτότητά του θύματος:«Θέλω να πω τα συλλυπητήρια όλων μας, νομίζω ότι μπορώ να εκφραστώ για όλους.

Ήταν μία συγκλονιστική είδηση, το έμαθα περίπου στις 13.30 με 14.00, τι να πω είναι μία δύσκολη στιγμή. Δεν είχα πάρει τέτοια μηνύματα. Ήταν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον χώρο, από τους πιο ανιδιοτελείς με καθημερινή προσφορά στο άθλημα που υπηρετούσε.

Θα λείψει και από τον ΒΑΟ και από τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης. Τέτοιοι άνθρωποι είναι κοσμήματα στην αθλητική ζωή. Ήταν οικογενειάρχης με δύο παιδιά. Απ’ όσο γνωρίζω από τη επικοινωνία που είχα από τον πρόεδρο του ΒΑΟ υπήρξε κάποιο σημείωμα για την οικογένειά του μέσω του οποίου προφανώς θα εξηγούσε.

Λεπτομέρειες δεν ξέρω, αλλά και να ήξερα δεν θα έλεγα. Και εσείς το αντιμετωπίζετε σωστά. Οι ίδιοι ξέρουν. Δεν γνωρίζω ποιος τον βρήκε» τόνισε συγκεκριμένα.

Πηγή: volleynews.gr

Check Also

Ενημέρωση ΕΟΠΕ για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο

Ενημέρωση ΕΟΠΕ για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο Την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 θα ξεκινήσει η …