ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ «ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση του Πάγου έδωσε η διοίκηση του Α.Ο.Σ…
Ο Α.Ο Σύρου με ανακοίνωση του απάντησε σε αυτή που εξέδωσε πριν λίγο ο Πάγος…

«Αλλοίωση» αποτελέσματος, εκδίωξη του υγιή φίλαθλου από τα γήπεδα και ανακάλυψη της… παράγκας των Κυκλάδων! Τρία στοιχεία που εξήχθησαν σύμφωνα με τους διοικούντες του Α.Ο. Πάγου, από τη διαιτησία του αγώνα με τον Α.Ο. Σύρου. Τρεις μέρες μετά το ντέρμπι και προφανώς αφού πέρασαν από κόσκινο το βίντεο (το οποίο μας ενημερώνουν ότι είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου) έκαναν μια λεπτομερή ανάλυση όλων των φάσεων(κάνοντας σύγκριση και με άλλους αγώνες μάλιστα) που θεωρούν ότι αδικήθηκαν για να μας αποδείξουν τι;
Ότι ο ΑΟΣ ευνοήθηκε και δεν άξιζε την ισοπαλία; Ότι διακατέχονται από ένα αίσθημα αδικίας για τη βαθμολογική τους θέση; Τι τρομερό και φοβερό έγινε στο ματς της Κυριακής που να δικαιολογεί βαρύγδουπες εκφράσεις τύπου «ο Α.Ο. Πάγου θα πρέπει να είναι άξιος σεβασμού και αν σε κάποιους δεν αρέσει η δυναμική του λυπούμαστε αλλά δεν θα μπορέσουν να μας σταματήσουν»;
Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο ΑΟΣ ήταν η μόνη ομάδα του ομίλου που ενισχύθηκε σημαντικά τον Ιανουάριο θέλοντας να καλύψει τα κενά που είχαν εντοπιστεί. Το έχουμε πει στο παρελθόν και θα το ξαναπούμε. Κύριοι σταματήστε να βλέπετε «φαντάσματα» και παράγκες που δεν υπάρχουν. Η ποδοσφαιρική «γειτονιά» μας είναι πολύ μικρή και γνωριζόμαστε καλά. Η μεμψιμοιρία χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος δεν ωφελεί σε τίποτα.
Υ.Γ.1 Οι ομάδες «χτίζονται» με οργάνωση και μεταγραφές. Τα πολλά λόγια και οι θεωρητικές αναλύσεις είναι για τις συζητήσεις στα καφενεία.
Υ.Γ.2 Καλό είναι όλοι μας, που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ως παράγοντες, όταν δεν μπορούμε για πολλά χρόνια να πετύχουμε τους στόχους μας να κάνουμε πρωτίστως την αυτοκριτική μας.
Υ.Γ.3 Ευχόμαστε ολόψυχα στον Πάγο να κατακτήσει το κύπελλο Κυκλάδων, ώστε το τρόπαιο να παραμείνει στη Σύρο!

Check Also

Η Ελλάς Σύρου πέρασε άνετα από την έδρα του Πυθαγόρα (Βίντεο)

Η Ελλάς Σύρου πέρασε άνετα από την έδρα του Πυθαγόρα (Βίντεο) Η Ελλάς Σύρου δεν …