Στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων για την κλήρωση του Κυπέλλου η εκπομπή μας! [Live Streaming – 17:30]

Στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων για την κλήρωση του Κυπέλλου η εκπομπή μας! [Live Streaming – 17:30]

Η μεγαλύτερη εκπομπή των Κυκλάδων επιστρέφει στις οθόνες σας, αυτή την φορά μέσα από τα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, μεταφέροντας τον παλμό της συνεδρίασης και φυσικά της κλήρωσης του Κυπέλλου, ΖΩΝΤΑΝΑ!

“Αρχίζει το Ματς” με ομάδα 8! δημοσιογράφων, υπόσχονται να σας κρατήσουν συντροφιά για.. όσο χρειαστεί το απόγευμα της Τετάρτης..

Η σημαντικότητα της είδησης είναι τέτοια που επιβάλλει την ύπαρξη του επιτελείου μας.

Ξεκινάμε λοιπόν από τις 17:30 με τους Μάνο Χρυσό, Χρύσα Ζερβού και Μάκη Πρίντεζη από το “στούντιο” της εκπομπής, ενώ την ίδια ώρα θα υπάρχουν συνδέσεις με τα γραφεία της ΕΠΣΚ, όπου οι συνάδελφοι Έλπης Φρέρης, Βαγγέλης Μαραγκός, Γιώργος Σολάρης και Αντώνης Σολάρης θα “χτενίζουν” το.. τοπίο, μεταφέροντας άμεσα τις ειδήσεις που προκύπτουν από την συνάντηση, στους τηλεθεατές μας.

Βέβαια η πανδαισία της τηλεοπτικής μας μετάδοσης θα συνεχιστεί, αφού λίγη ώρα αργότερα θα προβάλουμε απευθείας και την κλήρωση του Κυπέλλου Κυκλάδων, μαθαίνοντας την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την νέα σεζόν, τον νομό μας στο Κύπελλο Ελλάδος.

Αφού ολοκληρωθεί η κλήρωση και έχουμε μία πλήρη εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν στην συνεδρίαση της ΕΠΣ Κυκλάδων, τόσο οι συνάδελφοι από το πάνελ, όσο και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να σχολιάσουν τα τεκταινόμενα, ενώ αναμένονται και καλεσμένοι.. έκπληξη.

Στα τηλεοπτικά πρότυπα που κινείται πλέον η εκπομπή “Αρχίζει το Ματς” αναμένεται να πρωτοτυπήσει, τηρουμένων των αναλογιών, προσφέροντας απλόχερα στους αναγνώστες – τηλεθεατές της, μία πλήρη οπτικοακουστική πανδαισία δημοσιογραφικής κάλυψης.

Θυμίζουμε πως η εκπομπή μεταδίδεται απευθείας σε 40 plus σελίδες στο Facebook και είναι συνεργασία των αθλητικών πόρταλ στις Κυκλάδες syros-sports.gr, santorinisport.gr, arthografos.gr, cyclades24.gr, aigaiokalimera.gr, tinostoday.gr, sportcyclades24.gr, γνωρίζοντας πολύ μεγάλη απήχηση στο φίλαθλο κοινό.

Μείνετε συντονισμένοι στις 17:30..

Check Also

Επιστροφή στην Ελλάς και ρόλος Β Αντιπροέδρου για τον Κώστα Μπούμπουλη

Επιστροφή στην Ελλάς και ρόλος Β Αντιπροέδρου για τον Κώστα Μπούμπουλη Η Ελλάς Σύρου ετοιμάζεται …