«Στενή συνεργασία Α.Ο.Σ-Άγιαξ με στόχο μια ΔΥΝΑΤΗ ομάδα»

Στενή συνεργασία Α.Ο.Σ-Άγιαξ με στόχο μια ΔΥΝΑΤΗ ομάδα

Στη Σύρο κυκλοφορεί έντονα πλέον η φημολογία για νέα ΠΙΟ στενή συνεργασία του Α.Ο Σύρου με τον Αίαντα. Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια οι δυο ομάδες πάνε μαζί, κάτι που μαρτυρά και η παρουσία του Γιώργου Ρούσσου και στις δυο, που είναι ο συνδετικός κρίκος των δυο ομάδων. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Αρχίζει το ματς» ο Γιώργος Ρούσσος είχε μιλήσει για κάτι μεγάλο, χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς εννοεί.

Με αφορμή την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για συνένωση των δυο σωματείων , επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του Α.Ο Σύρου Γιώργο Φώσκολο που επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας: «Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη συνεργασία με τον Άγιαξ. Φέτος ήρθε η ώρα η συνεργασία να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Η ομάδα μας θα είναι πλήρης σε όλους τους τομείς. Δεν θα μπω ακόμη σε λεπτομέρειες. Πάντως αυτό που θέλω να ξέρετε είναι πως η ομάδα που θα φτιαχτεί θα έχει τα πάντα. Με την πανδημία που επηρέασε όλο τον πλανήτη, πρέπει να γίνουν συνεργασίες. Βλέπουμε οικονομικούς κολοσσούς να καταρρέουν σε όλο τον κόσμο. Ομάδες μεγάλου οικονομικού μεγέθους να κάνουν μειώσεις σε παίκτες 50% και χωρίς συνεργασίες, η Σύρος που υπάρχει μια στενότητα οικονομική όλα τα χρόνια, δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί. Εγώ όπως ξέρετε είμαι fan της λειτουργίας του Άγιαξ και του προπονητή του Γιώργου Ρούσσου. Είχα πει το 2013 πως αν ήμουν στον Άγιαξ τότε θα ήμασταν στη Γ Εθνική, καθώς ήταν μια ομάδα σωστά δομημένη και πλέον για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο μας πρέπει να γίνει μια καινούρια αρχή. «Restart» στο ποδόσφαιρο του νησιού. Τα μεγάλα ταλέντα που έχει ο Άγιαξ πρέπει να στηριχτούν από τους καλούς ποδοσφαιριστές του Α.Ο Σύρου και έτσι να γίνει μια ομάδα φόβητρο με βάση τους Συριανούς.Ο κ. Ρούσσος ξέρει. Το έχει κάνει και θα το ξανακάνει…»

 

Check Also

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο)

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο) Ο προπονητής της Ελλάς Σύρου Παναγιώτης Χριστοφιλέας μίλησε στο Logotypos.gr …