Στην Ε.Ε. της ΕΠΟ η απόφαση για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Κυκλάδων

Στην Ε.Ε. της ΕΠΟ η απόφαση για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Κυκλάδων

Την γνωμοδότηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ έχει ζητήσει η ΕΠΣ Κυκλάδων που έχει αποστείλει αίτημα για παράταση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Ο λόγος που η ΕΠΣ Κυκλάδων θέλει να ολοκληρωθεί νομότυπα ο θεσμός είναι οι αντιδράσεις του Πανναξιακού και τις Ελλάς Σύρου με τις  πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι και οι δύο ομάδες έχουν διαμαρτυρηθεί εγγράφως.

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ που κάναμε, μιλήσαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη, που μας πληροφόρησε για το αίτημα της Ένωσης, ενώ όπως τόνισε όλες οι ομάδες είχαν έρθει σε συμφωνία από τον Μάιο ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο και να αποτελέσουν ματς προετοιμασίας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Φρέρης, όταν πρότεινε την παράταση των αγώνων τον Μάιο, τότε ο Πανναξιακός και ο ΑΟ Πύργου επικαλέστηκαν το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν και από την άλλη πλευρά η Ελλάς Σύρου είχε αγώνες Κυριακή – Τετάρτη και δεν ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει.

Σε κάθε περίπτωση, η Εκτελεστική Επιτροπή είναι αυτή που θα αποφασίσει. Σε περίπτωση θετικής εισήγησης της, οι αγώνες θα οριστούν κανονικά και η μη συμμετοχή σε αυτούς θα φέρει ακόμα και τιμωρίες για τα σωματεία.

πηγή: sportcyclades.gr-Σπύρος Μάκαρης

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων (20-27/2)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα των αγώνων (20-27/2) Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων ποδοσφαίρου που θα …