ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ

Σταθερά στην πρώτη θέση στη βαθμολογία των ebook series του Μπιτς Βόλεϊ βρίσκεται η Συριανή αθλήτρια Άντζελα Βαμβακούση.

Mε πρωτομαγιάτικη διάθεση και ωραίους αγώνες, έγινε το The Wall e-book women beach Volley tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Πέμπτη 1 Μαίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.
Με το The Wall ebook women beach volley tournament ολοκληρώθηκε και το τέταρτο τουρνουά από την σειρά των 7 “ebook beach volley series”.
Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα διεξαγωγής κάθε τουρνουά αναρτάται και ένα από τα συνολικά 7 βιβλία της σειράς .

‘Ετσι, το επόμενο τουρνουά είναι το LIPTON e-book beach volley series που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαίου και θα σηματοδοτήσει την ανάρτηση στο διαδίκτυο του 5ου βιβλίου με θέμα «Το drop στο μπιτς βόλεϊ».

Το τουρνουά είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:
• Τον σχεδόν καλοκαιρινό καιρό και την πρωτομαγιάτικη διάθεση που είχαν όλες οι αθλήτριες.
• Την μία από τις σπάνιες φορές στα ελληνικά δεδομένα που διοργανώθηκε τουρνουά μόνο για γυναίκες, και είχε ιδιαίτερη επιτυχία.
• Την πρώτη νίκη της Σουζάνας Περουλιού που με συμπαίκτρια την Νάντια Ζαμπιάκη κατέκτησαν το τουρνουά amateur.
• Tην για άλλη μία φορά νίκη των Αντζελα Βαμβακούση και Νάντια Κατσιάνου (προηγείται σταθερά στη βαθμολογία των ebook series) στα τουρνουά ΟΠΕΝ γυναικών.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά της Πέμπτης 1 Μαίου 2014 έχουν ως εξής:

Στον τελικό του open γυναικών οι Νάντια Κατσιάνου και Αντζελα Βαμβακούση νίκησαν με 2-0 σετ τις Ελεάνα Πολίτη και Ηλιάνα Μπογδάνου και κατέκτησαν το τουρνουά

Στον τελικό του amateur γυναικών οι Νάντια Ζαμπιάκη και Σουζάνα Περουλιού νίκησαν με 2-0 σετ τις Ιρις Γόντικα και Ελπίδα Ευθυμίου
Αναλυτικές πληροφορίες στο: www.beachvolleytraining.gr

Check Also

Γιώργος Λεονταρίτης: «Αυτές οι εκδηλώσεις προσφέρουν την ελπίδα για το αύριο» [vid]

Γιώργος Λεονταρίτης: «Αυτές οι εκδηλώσεις προσφέρουν την ελπίδα για το αύριο» [vid] Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων …