ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Με απόλυτη ηρεμία συνεχίζεται ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για τον Α.Ο Σύρου. Μπορεί τα μεταγραφικά της ομάδας να αργήσουν φέτος (όπως επιβεβαίωσε δημόσια ο πρόεδρος κ. Φώσκολος), αλλά το θέμα του προπονητή έχει μπει

πλέον στην τελική του ευθεία. Μιχάλης Μανθόπουλος ή ξένος προπονητής μοιάζει να είναι η επιλογή της διοίκησης του Α.Ο.Σ, που μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα. Η συνεργασία με τον Άγιαξ με στόχο μια καλή Συριανή ομάδα έπεσε στο καινό μετά την σημερινή ανακοίνωση του Αίαντα και στον Αθλητικό Όμιλο κοιτούν πλέον την επόμενη «ημέρα» με αισιοδοξία.
Ο Μιχάλης Μανθόπουλος είναι ο άνθρωπος που ταιριάζει «γάντι» στην ομάδα με βάση τα ως τώρα δεδομένα. Γνωρίζει το σύλλογο καλά από την μακροχρόνια θητεία του στην ομάδα ως ποδοσφαιριστής, ενώ και σαν προπονητής έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του τα τελευταία χρόνια με σπουδαία δουλεία σε ομάδες όπως οι Πάγος και ΕΛΛΑΣ. Τελευταίος του σταθμός ήταν οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού όπου και εκεί δούλεψε με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στο 50-50, ενώ αν κάτι πάει στραβά οι ιθύνοντες της ομάδας θα αναζητήσουν λύση από την Αθήνα, καθώς κρίνουν πως δεν υπάρχει άλλος Συριανός διαθέσιμος προπονητής που να τηρεί τις προϋποθέσεις.

Check Also

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα Σωματεία-μέλη της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, εκφράζουμε …