Στην Wemplay της Λειβαδιάς ο επόμενος σταθμός του Γιάννη Τζώρτζη

Στην Wemplay της Λειβαδιάς ο επόμενος σταθμός του Γιάννη Τζώρτζη

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Wemplay που εδρεύει στην Λειβαδιά θα είναι ο επόμενος προπονητικός σταθμός του συριανού προπονητή, Γιάννη Τζώρτζη.

Η Wemplay καλωσόρισε τον Γιάννη Τζώρτζη με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας χαρα, σας ανακοινώνουμε μια νεα προσθήκη (και εξίσου πολύ ποιοτική επιλογή) στην οικογένεια του Wemplay και στο προπονητικό team του club μας….

Καλωσορίζουμε τον Συριανο ΓιάννηΤζώρτζη….

Ο Γιάννης έχει δουλέψει χρόνια στο πρόγραμμά της Βαλένθια Στην Σύρο (όπου διέμενε) και Στο Elite development program που γίνεται στην Αθήνα, σαν προπόνητης σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες

Ο Γιαννης θα είναι υπεύθυνος σε 3 τμήματα της Ακαδημίας μας, Κ12,Κ14 & Κ15 και θα προσπαθήσει να μεταλαμπαδευσει τα μυστικά της μπαλας και το προπονητικό πρόγραμμα της Βαλένθια (που γνωρίζει πολυ καλα)!!!

Ο Γιάννης εχει δίπλωμα ποδοσφαίρου UEFA C με πλούσια εμπειρία και μεγαλο βιογραφικό στην προπονητική, παρά το νεαρό της ηλικίας του!!!!

Το 2015 ήταν Προπόνητης της Ανδρικής Ομάδας ΑΟ Πάγος Συρου
Το 2016 έγινε προπόνητης της Ακαδημίας “Σχολές Ποδοσφαίρου” Παναθηναϊκου Συρου
Το 2017 ήταν προπόνητης της Αρσεναλ Συρου
Το 2017 δουλεψε και συμμετείχε ως προπονητής στο Elite Program της Αρσεναλ
Από το 2018 – 2022 ήταν προπόνητης της Βαλένθια Συρου όπου συνεργάστηκε με τον κύριο Τσουκο Παναγιώτη και τους Ιωσήφ και Γεωργία Ρουσσου με απίστευτα αποτελέσματα και εξέλιξη για τα παιδιά της Ακαδημίας τους!!!
Τέλος, από το 2018 – 2022 ήταν προπόνητης (και συνεργάστηκε με πολλους προπονητές μεσα απο την Ακαδημία της Valencia CF,)στο Elite development program της Βαλένθια και συμμετείχε σε πολλά διεθνή τουρνουά με την ομάδα της Elite Βαλένθια στις ηλικίες 2005,2006 και 2007 όπου και μέσα από αυτή την διαδικασία υπήρχε μεγάλη εξέλιξη σε πολλά παιδιά του προγράμματος…
Ο Γιάννης εχει όλα τα εχέγγυα για να δώσει και αυτός μια ποιοτική λύση γύρω από το πρόγραμμα της Βαλένθια…!!!

Γιάννη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Wemplay Club Sport’s Center και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου..!!!

πηγή: sportcyclades.gr

Check Also

Κρίσιμη η αυριανή ημέρα-Αναμένονται αποφάσεις

Κρίσιμη η αυριανή ημέρα-Αναμένονται αποφάσεις Κρίσιμη είναι η αυριανή (5/10) ημέρα για να δούμε αν …