ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, με τη συμμετοχή των ομάδων Ρόδου-Διαγόρα, Λέρου, Καλύμνου, Πάτμου, Νάξου και Σύρου…


Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βρήκε τον τρόπο να κρατήσει ζωντανή την παράδοση που άρχισε να δημιουργείται πριν από πέντε χρόνια και να διοργανώσει-και μάλιστα στη Ρόδο- το 5ο Περιφερειακό Τουρνουά Βετεράνων Ποδοσφαιριστών! 

Η «Α.Ρ.» επικοινώνησε χθες με τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαργαρίτη, ο οποίος επιβεβαίωσε την απόφαση να διοργανωθεί το τουρνουά το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, με τη συμμετοχή των ομάδων παλαιμάχων Ρόδου-Διαγόρα, της Λέρου, της Καλύμνου, της Πάτμου, της Σύρου και της Νάξου. 

Υπενθυμίζεται, πως στο Περιφερειακό Τουρνουά συμμετέχουν συγκροτήματα από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Η φετινή θα είναι η πρώτη φορά που θα λάβουν μέρος έξι ομάδες, ενώ η διοργάνωση συμπίπτει με την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα. 

Σημαντικό ρόλο στο να καταστεί δυνατή η διοργάνωση του τουρνουά έπαιξαν οι ίδιοι οι βετεράνοι, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν προς κάθε κατεύθυνση ώστε να μη χαθεί το καθιερωμένο ραντεβού τους.


Πηγή: rodiaki.gr

Check Also

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό Σας ενημερώνουμε ότι το …