ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ

Ένας ακόμη αθλητής από την “χρυσή” γενιά του ’90 θα έρθει στη Σύρο για το LG AegeanBall Festival!

Ο back to back Πρωταθλητής Ευρώπης (2012,2013) και back to back Πρωταθλητής Ελλάδας (2015,2016) με τον Ολυμπιακό, Βαγγέλης Μάντζαρης, προστίθεται στην λίστα των καλεσμένων του πιο λαμπερού Τουρνουά του καλοκαιριού!

Ο 26χρονος guard λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από το ΠροΟλυμπιακό Τουρνουά του Τορίνο ανακοίνωσε τη συμμετοχή του και μίλησε αποκλειστικά στο www.aegeanball.gr: “Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα βρεθεί στην πρώτη σεζόν του LG AegeanBall Festival. Είμαι μια σπουδαία πρωτοβουλία! Δεν έχει γίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. 

Θα είμαστε όλοι εκεί για τον Γιώργο! Είναι η καλύτερη ευκαιρία για λίγες μέρες ξεκούρασης, ώστε να γυρίσουμε δυναμικά στη σκληρή δουλειά. Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουμε είμαστε φίλοι, παρά το γεγονός ότι είμαστε από διαφορετικές ομάδες. Είναι χρέος όλων μας να βοηθάμε και να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο σε τέτοιες κινήσεις.”

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά πατήστε στην Φόρμα Εγγραφής, για περισσότερες πληροφορίες στο Κανόνες Παιχνιδιού και για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Contact us

Check Also

Άλλη μια διεθνής αθλήτρια στο Stoiximan AegeanBall Festival!

Άλλη μια διεθνής αθλήτρια στο Stoiximan AegeanBall Festival! Η Πηνελόπη Παυλοπούλου στην πρώτη της συμμετοχή …