Στον Άρη Σύρου έκλεισε ο Κυριάκος Tεχλικίδης

Στον Άρη Σύρου έκλεισε ο Κυριάκος Tεχλικίδης


Ο αθλητής είναι 28ετλών αγωνίζεται ως φόργουορντ κι έχει 195 εκατοστά. Επίσης, έχει παραστάσεις και εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες αφού έχει αγωνιστεί στην Γ’ και Β’ εθνική, αλλά και στην Α2 δύο (2) χρονιές με το την ομάδα του Ψυχικού.
Η συμφωνία ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ώρες, όπου ο παίκτης συμφώνησε να αγωνιστεί στην ομάδα μας προκειμένου να καταφέρει να ανέβει ο Άρης Σύρου στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών.
Ο Αθλητής είναι σε καλή μπασκετική ηλικία με πολλές παραστάσεις, θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδος μας. Ο φίλαθλος κόσμος και σύσσωμο το Δ.Σ. καλωσορίζει τον Κυριάκο Τεχλικίδη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει μια δημιουργική σεζόν γεμάτη επιτυχίες και πάνω από όλα υγεία».
Ο αθλητής έχει παίξει
2001-2003 Γ.Σ Κηφισιάς
2003-2009 KBC 2003 2010-2011
Φιλαθλητικός Γ Εθνική (πρωτάθλημα άνοδο σε Β)
2011-2013 μέσα Πανερυθραϊκός Β Εθνική
2013 μέσα -2014 EBA Girona Spain
2014-2015 ΑΕ Ψυχικού Α2

Εκτός από τους παίκτες που έρχονται, υπάρχουν και αθλητές που αποδεσμεύονται
«Με την ευκαιρία η ομάδα ανακοινώνει ότι αποδεσμεύει τους έξεις αθλητές και τους εύχεται καλή συνεχεία και στην μπασκετική τους ζωή και καριέρα όπως επίσης και καλή επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο. Θέλουμε να τους ευχαριστούμε που αγωνίστηκαν για την ομάδα μας και τον σκοπό μας. Εις το επανιδείν… Αυτοί είναι ο Μηνάς Κοίκας, ο Λευτέρης Κατρατζής και ο Μανώλης Παναγιώτου».

Check Also

«Έφυγα από το ποδόσφαιρο γιατί δεν το ευχαριστιόμουν πια…(AUDIO)

«Έφυγα από το ποδόσφαιρο γιατί δεν το ευχαριστιόμουν πια…(AUDIO) O Aντιπρόεδρος της ομάδας Μπάσκετ του …