ΣΤΟΝ Α.Ο ΘΗΡΑΣ Η ΒΑΡΟΥΔΑΚΗ

Μια ακόμα μεγάλη αλλά και ουσιαστική μεταγραφική κίνηση στην μάχη της Α1 προχώρησε ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ, καθώς απέκτησε την Δάφνη Βαρουδάκη.

Η πρώην αθλήτρια του Μαρκόπουλου είναι από σήμερα μέλος της ομάδος της Σαντορίνης. Η νεαρή αλλά με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό της αγωνίζεται σαν ακραία και είναι από τις πιο ελπιδοφόρες ελληνίδες αθλήτριες. Μόλις είκοσι χρονών κι έχει προλάβει να ήδη να αγωνιστεί και να κατακτήσει δύο φορές την πρώτη θέση και άλλες δύο την δεύτερη θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα νεανίδων και κορασίδων με την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς. Έχει αγωνιστεί επίσης για τέσσερα χρόνια στις εθνικές ομάδες κορασίδων και νεανίδων. Την περίοδο 2011-2012 κατέκτησε την Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Α1 με την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς ενώ την περίοδο 2012-2014 αγωνίστηκε το Μαρκόπουλο, όπου και αναδείχτηκε MVP της 7ης αγωνιστικής την περσινή σεζόν. Η Δάφνη εκτός από πάρα πολύ καλή αθλήτρια έχει και τα στοιχεία ενός συγκροτημένου χαρακτήρα πράγμα πολύ σημαντικό καθώς συνάγει απόλυτα με το πνεύμα και τη νοοτροπία που επιδιώκει να χτίσει η προπονήτρια Ελένη Μεμετζή στην νεοφώτιστη ομάδα του νησιού. Δε μένει παρά να ευχηθούμε στη Δάφνη να έχει υγεία και να εκπληρώσει κάθε προσωπική της φιλοδοξία όπως και να έχει επιτυχίες με την νέα της ομάδα τον Α.Ο.ΘΗΡΑΣ.

 

Η ανακοίνωση της νεοφώτιστης ομάδας στην Α1 αναφέρει:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την αθλήτρια κ. Δάφνη Βαρουδάκη και την καλωσορίζει στην ομάδα μας.
Η ισχύς της συνεργασίας με την αθλήτρια η οποία αγωνίζεται στη θέση της ακραίας είναι για έναν χρόνο.
Το Δ.Σ. της ομάδας εύχεται στην αθλήτρια υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκοπελίτης Γεώργιος

Check Also

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν …