Στον Δήμαρχο Αλέξη Αθανασίου η Ελλάς Σύρου

Στον Δήμαρχο Αλέξη Αθανασίου η Ελλάς Σύρου

Την Παρασκευή 9/2 ο πρόεδρος του Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ Σύρου Νίκος Ζιάβρας, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ της Ελλάς Σύρου και τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Παναγιώτη Χριστοφιλέα, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλέξη Αθανασίου στο δημαρχείο του νησιού.

Ο Δήμαρχος του νησιού τους καλωσόρισε και συνεχάρη την ομάδα, την διοίκηση, τους παίκτες και το προπονητικό team για την σημαντική επιτυχία τους σε αυτό το ταξίδι της Γ Εθνικής κατηγορίας. Τους διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική αρχή θα είναι στο πλάι τους στηρίζοντας τους στόχους της ομάδας.

Οι διοικητικοί παράγοντες ανέφεραν στο Δήμαρχο ότι στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας στη φετινή αγωνιστική σεζόν και ζήτησαν την στήριξη της Δημοτικής αρχής.

Από την πλευρά του ο κ. Αθανασίου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ σημαντικό για την Σύρο να υπάρχει εκπροσώπηση σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο στο χώρο του αθλητισμού και ευχήθηκε στην ομάδα καλή αγωνιστική πορεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνάντηση επίσης βρέθηκαν, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Άκης Πύργος, ο Διευθυντής Marketing, Αλέξανδρος Φιλιππούσης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Κυριάκος Μανουδάκης και ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ομάδας Γιώργος Σολάρης.

Check Also

Ο Αίαντας με μισή ομάδα έκλεισε τον Α γύρο με ισοπαλία

Ο Αίαντας με μισή ομάδα έκλεισε τον Α γύρο με ισοπαλία Ο Αίαντας με μισή …