Τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση Σταμούλη είχε ο πρόεδρος του Πάγου Χρήστος Ρούσσος, που σε χρόνο ρεκόρ «έντυσε»
με τα χρώματα της ομάδας του ένα από τα πιο παραγωγικά μπακ των Κυκλάδων.
Τι και αν τα είχε βρει σε όλα με τον ΑΟΣ; Τι και αν σε συνέντευξη του στο Syros-Sports.gr μίλησε σαν παίκτης του Γιώργου Φώσκολου; Τις τελευταίες ημέρες «πάγωσαν» οι σχέσεις των δυο πλευρών και τον τελευταίο λόγο είχε ο Χρήστος Ρούσσος που με ένα τηλέφωνο έκανε τον αθλητή δικό του.
Πάγος και Σταμούλης έδωσαν και επίσημα τα «χέρια», με τον αθλητή να υπογράφει στην ομάδα του Ηλία Ξενικάκη που γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα.
Πλέον ο Πάγος με τις προσθήκες Σταμούλη, Πρίντεζη, Τζώρτζη και την παραμονή σχεδόν του μεγαλύτερου κορμού της ομάδας, γίνεται πέρα για πέρα ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.