Στον Παναθηναϊκό ο Πρωτοψάλτης

Στον Παναθηναϊκό ο Πρωτοψάλτης, «χαρούμενος που επιστρέφω»

Δεύτερη μεταγραφική «βόμβα» έσκασε στον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά τον Βέλγο διαγώνιο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις, και ο Θανάσης Πρωτοψάλτης ντύθηκε στα «πράσινα». Πρόκειται για την τρίτη θητεία του στο περυσινό πρωταθλητή μετά την διετία 2011-13 και 2014-15.

Πρόκειται για μία μεταγραφική κίνηση-ματ της διοίκησης του Παναθηναϊκού, η οποία κατέφερε με ταχύτατες και αποφασιστικές κινήσεις του Σωτήρη Πανταλέοντανα «κλείσει» τον διεθνή ακραίο που προέρχεται από μια εκπληκτική χρονιά με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ αλλα και παράλληλα τον βοήθησε καθοριστικά στην κατάκτηση του φετινού Λιγκ καπ στη Βέροια.

Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει ότι ο Πρωτοψάλτης υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο του στο τριφύλλι, μετά από συνάντηση του παίκτη με τον Πανταλέων στο Βραχάτι που προετοιμάζεται η εθνική ομάδα.

Ο 28χρονος βολεϊμπολίστας που είχε δεχτεί βροχή προτάσεων από πολλές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, τελικά έδειξε ότι η βαθιά επιθυμία του ήταν να επιστρέψει μετά από έξι χρόνια στο τριφύλλι.

Με την απόκτηση του Πρωτοψάλτη ο Παναθηναϊκός γίνεται πανίσχυρος, καθώς μαζί με τον Βαν Ντε Ντρις θα δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Παράλληλα, με την απόκτηση του διεθνή βολεϊμπολίστα ανοίγει μια θέση ξένου.

Check Also

Φοίνικας και ONEX NEORION SHIPYARDS συνεχίζουν μαζί (Φωτο)

Φοίνικας και ONEX NEORION SHIPYARDS συνεχίζουν μαζί (Φωτο) Επίσκεψη πραγματοποίησαν στις εγκαταστάσεις της ONEX NEORION …