ΣΤΟΥΣ «16» Ο ΚΑΡΑΒΑΣ ΜΕ «ΣΟΥΠΕΡ» ΡΗΓΟΥΤΣΟ

Δυο γκολ σημείωσε ο 20χρονος Συριανός ποδοσφαιριστής που ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την πρόκριση…

Στους «16» του Κυπέλλου Πειραιά προκρίθηκε χθες ο Α.Ο Καραβάς, καθώς επικράτησε 3-1 της Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση.

Αποκάλυψη του αγώνα ο Συριανός επιθετικός του Καραβά Ευγένιος Ρηγούτσος που σημείωσε 2 γκολ στην χθεσινή αναμέτρηση οδηγώντας την ομάδα του στην μεγάλη πρόκριση. Ο παίκτης από το νησί μας σημείωσε τα 2 από τα 3 συνολικά τέρματα και έδειξε πως δίκαια είναι ”μήλον της έριδος” για πολλές ομάδες αφού ήδη φέτος μετράει 4 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Σταθεροί για μια ακόμη φορά ήταν στα μετόπισθεν οι Μώτος και Αναγνωστόπουλος, ενώ την παράσταση στο χώρο της μεσαίας γραμμής έκλεψε ο Μιχάλης Τερόλης κερδίζοντας πολλές μάχες κατά την διάρκεια του αγώνα. Από το παιχνίδι απουσίασε λόγο τραυματισμού ο Αντώνης Συριανός που αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα του τις επόμενες ημέρες.


Καραβάς: Μώτος, Κουλούρης, Μυτιληναίος, Γκάτσιος, Αναγνωστόπουλος, Γονατάς (56′ Ρέντζος), Ρηγούτσος (58′ Μαυρέλης), Τερόλλης, Κοτζαπαναγιώτης (68′ Σταφσουλάι), Γεωργίου, Χουχούλης 

Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού: Σαπάτης, Γκάνι, Υφαντίδης Κ. (51′ Γκουμαλάτσος), Υφαντίδης Λ., Κατσαράς, Κολώνης, Μηνάγιας, Χαροκόπος, Σαλέμ, Καρακασίδης, Μαρλαφέκας

Check Also

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό Σας ενημερώνουμε ότι το …