Στο «στόχαστρο» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ο Νίκος Φρέρης!!!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Σύρος 2002 έχει εντυπωσιάσει…

Οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων (παίδες-νέοι) εκπροσωπήθηκαν από 4 ποδοσφαιριστές της ακαδημίας ποδοσφαίρου Σύρος 2002. Νίκος Φρέρης (παίδων), Μάξιμος Φώσκολος, Νίκος Δριμάλας και Νίκος Μαρουδιάς (νέων), έδωσαν βροντερό παρών στα παιχνίδια προεπιλογής Εθνικών ομάδων που έγιναν στην Αθήνα.

Ένα από τα παιδιά που ξεχώρισε και έστρεψε τα βλέμματα εκπροσώπων 3 μεγάλων ΠΑΕ, ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Σύρου 2002 Νίκος Φρέρης. Οι αγώνες προεπιλογής Εθνικών ομάδων στα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής ολοκληρώθηκαν με επιτυχία για τις ομάδες μας, κάτι που μαρτυρά και το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων για τα δικά μας παιδιά.

Ο Νίκος Φρέρης ήταν από τους ποδοσφαιριστές που η παρουσία του στην μικτή παίδων δεν έμεινε απαρατήρητη από τους σκάουτερς που έδωσαν το παρών.  Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επικοινώνησαν με τους γονείς του μικρού ποδοσφαιριστή, όπου τους ζήτησαν να συμμετέχει ο μικρός σε προπονήσεις των ομάδων προκειμένου να δοκιμαστεί. Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο του αθλητή αλλά και τις ακαδημίας της Σύρου 2002.

Ο Νίκος Φρέρης είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν πραγματοποιήσει μεγάλη πρόοδο τον τελευταίο χρόνο, κάτι που επεσήμαναν οι εκπρόσωποι των τριών ομάδων στην πλευρά του αθλητή. . Τα βλέμματα των ομάδων τα είχε τραβήξει από την περσινή χρονιά, με το νεαρό ποδοσφαιριστή  να βρίσκεται υπό παρακολούθηση δυο μεγάλων σκάουτερ από την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες.. Αξίζει να τονιστεί, πως ο νεαρός αθλητής προπονείται σε καθημερινή βάση με σχεδόν διπλές προπονήσεις την ημέρα με τον προπονητή της ομάδας κ. Δημήτρη Κάμπαξη, δείγμα της εργατικότητας που τον διακρίνει.

Αξίζουν πολλά μπράβο στο νεαρό αθλητή, στην ακαδημία της Σύρου 2002, αλλά και στο προπονητικό επιτελείο της ΕΠΣ Κυκλάδων που με σκληρή δουλειά έχουν κάνει τα παιδιά μας να ξεχωρίζουν.

Check Also

Τελικός Κ16: Α.Ε Μυκόνου-Κανονιέρηδες Live Streaming

Τελικός Κ16: Α.Ε Μυκόνου-Κανονιέρηδες Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το Στάδιο του Κόρφου …