«ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ…»

 Ο Παναγιώτης Τσούκος μιλάει στο Syros-Sports.gr για τον τρόπο που δουλεύει με τα μικρά παιδιά. Ο  γυμναστής της

Σχολής ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου, μιλάει για την φετινή χρονιά και τον τρόπο που δουλεύει με τα παιδιά της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Syros-Sports.gr

 «Ξεκινήσαμε από πέρσι μια προσπάθεια ώστε τα παιδιά να μάθουν τα βασικά του ποδοσφαίρου και στη συνέχεια τα πιο σύνθετα πράγματα. Στόχος μέσα από την προετοιμασία του παιδικού και προπαιδικού είναι να ανεβάσουμε την φυσική κατάσταση των παιδιών. Μέσα στη χρονιά τα παιδιά θα κάνουν πολλά τεστάκια που θα είναι προσαρμοσμένα στην παιδική ηλικία και αυτά τα συγκρίνουμε με νόρμες ποδοσφαιριστών αντίστοιχης ηλικίας με ποδοσφαιριστές από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας, Γερμανίας και Ισπανίας.

Την φετινή χρονιά εγώ προσωπικά μίλησα με το τμήμα ΤΕΦΑ Κομοτηνής (εργοφυσιολογίας) και μαζί με κάποιον καθηγητή θα κάνουμε διάφορα τεστ που θα μας έρθουν από πανεπιστήμιο και θα τα δημοσιεύσουμε στο διεθνές συνέδριο φυσικής αγωγής και αθλητισμού που γίνεται κάθε Μάιο στην Κομοτηνή.

Αν επιθυμούν κάποιες άλλες ακαδημίες να πάρουν μέρος στα τεστ μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου  για να τους βάλω στο πρόγραμμα. Στον Παναθηναϊκό, μαζί με το Γιάννη (Τζώρτζη) δουλεύουμε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι κατάλληλο για την παιδική ηλικία με στόχο την διασκέδαση και την εκγύμναση των παιδιών. Όποια από τα παιδιά καταφέρουν το κάτι παραπάνω , σίγουρα θα τα βοηθήσουμε να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται».  

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…

 

Check Also

Στην Τήνο η ακαδημία της Ελλάς και το ευχαριστώ!!!

Στην Τήνο η ακαδημία της Ελλάς και το ευχαριστώ!!! Στο τουρνουά φιλίας Κ10 που έγινε …