«ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…»

Ο προπονητής της Σύρος 2002 κ. Δημήτρης Κάμπαξης μίλησε στο Syros-Sports.gr για τη φετινή χρονιά της ομάδας του.

Λίγο πριν την επίσημη πρώτη προπόνηση του συλλόγου ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε:

Για εμάς είναι μια προσπάθεια 16 χρόνων. Τα παιδιά ολοκληρώνοντας τα αναπτυξιακά μπήκαν στο ανδρικό τμήμα. Η ομάδα μας πλαισιώνεται από παιδιά γεννημένα το 2000, 01 και 02 και 3-4 παιδιά που ηλικιακά είναι πιο μεγάλα.  

Πάμε για μια καλή χρονιά φέτος. Δεν βάζουμε ούτε στόχους ούτε τίποτα. Θέλουμε να έχουμε μια καλή παρουσία στο ανδρικό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας και μελλοντικά γιατί όχι και να δούμε την ομάδα μας στην Α κατηγορία. Στόχος είναι να προωθήσουμε τα παιδιά που έρχονται από πίσω. Θέλουμε η μια ηλικιά να συπληρώνει την άλλη και το επιστέγασμα να είναι το ανδρικό μας κομμάτι.

Όσον αφορά το μπέρδεμα που έχει δημιουργηθεί με τις προκηρύξεις των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, ο έμπειρος τεχνικός σε ερώτηση μας απάντησε.

«Δεν ξέρω πραγματικά πως η ΕΠΣ πήρε αυτή την απόφαση να κάνει αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες,  που νομίζω θα διαπιστώσει από μόνη της ότι έχει κάνει μεγάλο λάθος. Δεν μπορούμε να επικαλούμαστε ότι παίρνουμε ηλικιακά από την ΕΠΟ, ενώ στην ουσία αυτά δεν ανταποκρίνονται με τις κατηγορίες της ΕΠΟ. Αν μπείτε στις κατηγορίες της ΕΠΟ θα το δείτε. Εμείς πιστεύουμε ότι θα διορθωθούν αυτά τα πραγματάκια, γιατί αντικειμενικός σκοπός αυτών των ηλικιών είναι να τροφοδοτήσουμε τις μικτές ομάδες. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε παιδιά στην Κ15 που ούτε καν θα έχουν σχέση με τις μικτές ομάδες. Οπότε θεωρώ ότι ήταν μια άστοχη κίνηση της ΕΠΣ που σίγουρα θα το διορθώσει».

Check Also

Επιστροφή στην Ελλάς και ρόλος Β Αντιπροέδρου για τον Κώστα Μπούμπουλη

Επιστροφή στην Ελλάς και ρόλος Β Αντιπροέδρου για τον Κώστα Μπούμπουλη Η Ελλάς Σύρου ετοιμάζεται …