ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΦΩΤΟ)

Παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Μαραγκού και του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένου Φρέρη, πραγματοποιήθηκε

σήμερα το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διογένης» η συνέντευξη τύπου του Α.Ο Σύρου. Το παρόν έδωσαν εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η προπονητική ομάδα και όλοι οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στην ομάδα και οι νέοι που αποκτήθηκαν. Παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος   Σύρου Ερμούπολης, η περιφερειακή Σύμβουλος Χρηστιάννα Πάπιτση, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Βακόνδιος και ο Πρόερδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης.

Η θέση της Διοίκησης του ΑΟ Σύρου όπως εκφράστηκε από τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο είναι ότι η ομάδα κτίστηκε φέτος με σκοπό το πρωτάθλημα, την ίδια άποψη εξέφρασε και ο προπονητής της ομάδας Γεώργιος Ρούσσος.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός εξέφρασε την συμπαράστασή του, υποσχέθηκε να βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού και ευχήθηκε κάθε επιτυχία. Τις ευχές της εξέφρασε και η Περιφεραιακή Σύμβουλος Χρηστάννα Πάπιτση.

Ακολούθως παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στην ομάδα και όλοι οι νεομεταγραφέντες και υποβλήθηκαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του τύπου.

Ρεπορτάζ σε συνεργασία με το Sportcyclades24.gr και το Cyclades24.gr

 

Check Also

Σημαντική ενίσχυση με… Μεμάϊ ο Αίαντας Σύρου

Σημαντική ενίσχυση με… Μεμάϊ ο Αίαντας Σύρου… Μπορεί το Lockdown να έχει βάλει «STOP» προσωρινά …