ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ

Είναι από τις κορυφαίες σφυρίχτρες της Γ Εθνικής και σε ηλικία μόλις 26 ετών, συμπληρώνει φέτος 8 ολόκληρα χρόνια στον χώρο της διαιτησίας.

Ο λόγος για τον δικό μας (Συριανός) Στέφανο Κουμπαράκη, που την Κυριακή ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Α Ομίλου της Γ Εθνικής ανάμεσα στις ιστορικές ομάδες Δόξα Δράμας και Καστοριάς.
Ο 26χρονος Συριανός ρέφερι ανήκει στον σύνδεσμο της ΕΠΣ Θράκης. Είναι γυμναστής με μεταπτυχιακό στον τομέα αποκατάστασης τραυματισμών. Το μέλλον στο χώρο της διαιτησίας του ανήκει, καθώς είναι από τους διαιτητές που αμέσως κερδίζει τον σεβασμό γηπεδούχου και φιλοξενούμενου.
Τα τρία πρώτα χρόνια της διαιτητικής του καριέρας σφύριξε πολλά σημαντικά παιχνίδια Δ Εθνικής, ενώ γρήγορα μπήκε στην λίστα των αγώνων Γ Εθνικής, όπου φέτος συμπληρώνει 4 χρόνια στην συγκεκριμένη κατηγορία. Μάλιστα τον Δεκέμβρη αναμένεται να πάρει «προαγωγή», καθώς θα βρεθεί στον ειδικό πίνακα των υποψηφίων διαιτητών για την Football league.

Το Syros-Sports.gr θέλει να συγχαρεί τον Στέφανο Κουμπαράκη που μας κάνει υπερήφανους στη Σύρο με τα επιτεύγματα του και μακάρι μελλοντικά να τον δούμε δίπλα στους κορυφαίους διαιτητές της Ελλάδας.

Check Also

Παμμηλιακός – Κεραυνός Κερατέας Live Streaming (11.00)

Παμμηλιακός – Κεραυνός Κερατέας Live Streaming (11.00) Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση σήμερα (19/5 | 11:00) …