Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing ο Α.Σ Σύρου

Ανακοίνωση Αθλητικού Συλλόγου Σύρου για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σύρου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing που διεξήχθη από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου στο Ολυμπιακό στάδιο ποδηλατοδρομίας στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τέσσερις αθλητές και κατάφερε να φέρει πίσω τρία μετάλλια, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά το υψηλό επίπεδο των αθλητών μας.

Στα στυλ του Ρινγκ, ο Νίκος Χούλης αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην Β κατηγορία Ανδρών Low Kick στα -86 κιλά, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο έπειτα από δύο πολύ δυνατά παιχνίδια στα οποία επικράτησε με Νοκ άουτ και τεχνικό Νοκ άουτ επί των αντιπάλων του.Στο ίδιο στυλ , ο Παναγιώτης Φωτεινιάς κατέκτησε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην Β κατηγορία -57 κιλών παίδων. Στα στυλ του Τατάμι, ο Λούης Καρβώνης κέρδισε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην Β κατηγορία -63 κιλά.

Ο τέταρτος αθλητής μας, ο νεότερος της ομάδας Ζαχαρίας Κόκκαλης, πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, αλλά η απειρία του στάθηκε εμπόδιο ώστε να πάρει τη πρώτη του νίκη.Η παρουσία του ωστόσο ήταν αξιοσημείωτη και υπόσχεται πολλά για το μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές της ομάδας μας, τον κύριο Ρούσσο Γεώργιο και τον δεύτερο προπονητή κύριο Ιωάννη Δέλλα, για την άοκνη προσπάθεια και την καθοδήγησή τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό μας, Blue Star Ferries, για την πολύτιμη στήριξή του.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους και ευχόμαστε καλή συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Με τιμή,
Αθλητικός Σύλλογος Σύρου

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/7)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/7) Το σπουδαίο φιλικό των Legends 2004 για την επέτειο …