«ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ…»

Ο Θεόδωρος Καραβάς μιλάει στο Syros-Sports.gr για την προσπάθεια που καταβάλει προκειμένου

να ενεργοποιηθεί ξανά τη ποδοσφαιρική ομάδα της Ίου. Ο έμπειρος τεχνικός ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΕΠΣ κ. Ρένο Φρέρη που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, ενώ παράλληλα ευχαριστεί και το Δήμο του νησιού για την βοήθεια του.

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε μια μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου το ποδόσφαιρο να επιστρέψει ξανά (επίσημα) στο νησί σας.

«Ασχολούμαι από το 2002 και με τις ανδρικές ομάδες αλλά και τις ακαδημίες. Έχω περάσει παλαιότερα και για 3 χρόνια από την Αγγλία. Εδώ στην Ίο γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από εμένα, να αναζωπυρώσουμε το σύλλογο μας. Προσπαθώ να ασχοληθώ με τα παιδιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν βοήθειες. Την στήριξη κάποιων σε αυτό που κάνουμε. Ζήτησα την βοήθεια της ΕΠΣ που σε συνεργασία με το Δήμο θέλουμε να ξεκινήσουμε κάτι καλό. Το να ασχολείσαι με τα παιδιά δεν σε διασφαλίζει. Αν χτυπήσει κάποιο παιδί τη θα γίνει;; Χαίρομαι  που ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρης βρίσκεται στο πλευρό μας, όπως και ο Δήμος μας και που που θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Εδώ στην Ίο έχουμε πολλά ταλέντα και σε γενικές γραμμές πολλά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και να μάθουν σωστό ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ένωσης και τον Δήμαρχο μας για την βοήθειά τους.

Σήμερα έχουμε συμβούλιο, όπου μαζί με τους τοπικούς φορείς και κάποιους επιχειρηματίες θα συζητήσουμε πολλά θέματα που αφορούν την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας. Στόχος μας τουλάχιστον είναι την επόμενη χρονιά να κατέβουν στο πρωτάθλημα τουλάχιστον οι ακαδημίες μας και αμέσως μετά να επανέλθει και η ανδρική ομάδα».

 

Check Also

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων για τις ώρες λειτουργίας γηπέδου για το κοινό Σας ενημερώνουμε ότι το …