Στο σάιτ της ΕΠΟ το Hello Football Friend που έγινε στην Ίο

Στο σάιτ της ΕΠΟ το Hello Football Friend που έγινε στην Ίο. Ειδική αναφορά έγινε από την επίσημη σελίδα της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για το τουρνουά που έγινε στο νησί των Κυκλάδων.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως δείχνει ο μεγάλος αριθμός παιδιών που συμμετείχαν, συνεχίστηκαν στην Ίο οι δράσεις για αγόρια και κορίτσια από 8 έως 12 ετών, οι οποίες εντάσσονται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ “Hello Football Friend”.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 8 και 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ίου αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου (Fair Play), στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 100 αγόρια και κορίτσια από ακαδημίες σωματείων της Ίου, της Σαντορίνης, της Νάξου και της Πάρου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της ΕΠΟ “Hello Football Friend”, που προωθεί την ευγενή άμιλλα με στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις νεαρές ηλικίες, διεξήχθησαν αγώνες, σύμφωνα με τους κανονισμούς Grassroots της ΕΠΟ, για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου, οι οποίοι έλαβαν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής από τους εκπαιδευτές της ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχημένη δράση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίου Φρέρη, μελών της ΕΠΣ Κυκλάδων, του δημάρχου της Ίου κ. Γκίκα Γκίκα και εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Check Also

Ελλάς Σύρου-Ιάλυσος Ρόδου: Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές (Βίντεο)

Ελλάς Σύρου-Ιάλυσος Ρόδου: Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές (Βίντεο) Δείτε τα γκολ και τις …