Στο final-4 της Κ14 ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ Γιάννης Παπαστεφανάκης που δίνει μαθήματα ζωής σε όλους τους Έλληνες

Στο final-4 της Κ14 ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ Γιάννης Παπαστεφανάκης που δίνει μαθήματα ζωής σε όλους τους Έλληνες

Το υγιές κομμάτι του αθλητισμού, αυτό που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα. Αυτό θα παρακολουθήσουμε στο final-4 Κ14 της Σύρου, όπου έπειτα από πρωτοβουλία της ΕΠΣ Κυκλάδων τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ Γιάννης Παπαστεφανάκης ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει δώσει μαθήματα ζωής σε όλη την Ελλάδα.

«Ήταν όνειρο ζωής να πάω σε έναν τελικό Κυπέλλου» είχε πει ο Γιάννης μετά τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, όπου κατάφερε να βάλει τη δική του πινελιά, ενώνοντας όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Συγκλονισμένος από τη γνωριμία ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων που επίσης ήταν στον τελικό, έβαλε μεγάλο στόχο να πείσει τον Γιάννη και την οικογένεια τους να δεχθούν την ευγενική φιλοξενία και να έρθουν στη Σύρο για να τη γνωρίσουν, αλλά και να δώσουν το παρόν στους αγώνες της τελικής φάσης της Κ14. Και ναι… τα κατάφερε. Θα έχουμε λοιπόν τη μεγάλη τιμή να έχουμε και τον Γιάννη κοντά μας σε ένα final-4 που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου, με διαγωνιζόμενες ομάδες, όπου αγωνίζονται συνομήλικοι του Γιάννη.

Πριν το ταξίδι στη Σύρο, με προσωπικές ενέργειες του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίου Φρέρη ο μικρός Γιάννης, ως επίσημος προσκεκλημένος της Εθνικής ομάδας θα παρακολουθήσει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο τον αγώνα της Παρασκευής με την Ιρλανδία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον ίδιο αγώνα θα παρακολουθήσει πολυπληθή αποστολή της Σύρος 2002 που θα πραγματοποιήσει οργανωμένη εκδρομή.

Μπράβο ΕΠΣΚ, μπράβο Ειρηναίο Φρέρη, ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη τιμή που θα μας κάνεις Γιάννη…

πηγή: sportcyclades.gr

Check Also

Το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Κ16

Το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Κ16 WINDOOR όπως αυτό προέκυψε μετά την σημερινή κλήρωση του …