«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟ…»

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες, ο Νίκος Κοκολαντωνάκης κατέκτησε την 2η θέση στο πανελλήνιο Κύπελλο

τάεκβοντό κάνοντας περήφανη τη Σύρο… Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, έτσι και σε αυτή ο σύλλογος τάεκβοντό Σύρου έδωσε βροντερό παρών στη διοργάνωση με δυο αθλητές. Καραμαλέγκος Ελευθέριος (-53κιλά) και Κοκολαντωνάκης Νικόλαος (-57κιλά) τίμησαν το νησί μας με ηχηρή παρουσία στους αγώνες.

Η διοργάνωση έγινε στην Αθήνα με συμμέτοχη 2500 αθλητών. Ο Καραμαλεγκος μετά από δυο αγώνες συναρπαστικούς δεν κατάφερε να προκριθεί ενώ ο Κοκολαντωνακης  κατάφερε να φτάσει στον τελικό μετά από πέντε πολύ δύσκολους αγώνες διότι η αντίπαλη του είχαν περισσότερο εμπειρία, από ένα παιδί που κατάγετε από νησί και η μετακίνηση του είναι σαφώς δυσκολότερη από τα υπόλοιπα παιδιά.

Παράλου αυτά έχασε στον τελικό με έναν πόντο διαφορά και ανακηρύχτηκε δεύτερος κυπελλούχος Ελλάδος .

Οι διακρίσεις του Κοκολαντωνάκης το 2015 είναι:

27-28-29 Μάρτιου 3 θέση διασυλλογικό πρωτάθλημα Χαλκίδας

 11-12ιουλιου 3 θέση ανοικτό διασυλλογικό πρωτάθλημα Χαλκίδας

Αμέσως μετά την διοργάνωση, ο δάσκαλος των αθλητών  κ. Δημήτρης Μαντζανάρης σε πελάγη ευτυχίας τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού με τόσες δυσκολίες και με την προσπάθεια των γονέων καταφέραμε να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, με στόχο να φτάσουν μέχρι εκεί. Καταφέραμε τα δικά μας παιδιά, να μη νοιώθουν μειονεκτικά και απόμερα από τις δυσκολίες που μπορεί να έχει ένας νησιώτης αθλητής. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς όλων των παιδιών. Συγχαρητήρια στον Λευτέρη και στο Νικόλα…

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/5)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/5) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …