Συλλυπητήριες ανακοινώσεις ομάδων για τον Κώστα Φελουτζή (Ανανεωμένο)

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις ομάδων για τον Κώστα Φελουτζή

Μέσα σε αυτό το άρθρο δημοσιεύουμε τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις που μας έχουν στείλει οι ομάδες στο μέιλ μας syrossports@yahoo.gr για τον θάνατο του Κώστα Φελουτζή

Α.Ο ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ

Δρομείς Σύρου

Ο σύλλογος μας, όπως και όλη η Σύρος είναι συντετριμμένη από τον τόσο πρόωρο χαμό του Κωνσταντίνου Φελουτζή. Ένα νέο παιδί έφυγε τόσο απρόσμενα και αναπάντεχα.
Ο Κωνσταντίνος έτρεχε στις περισσότερες διοργανώσεις του συλλόγου μας.
Τα λόγια είναι φτωχά!
Το ΔΣ του συλλόγου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!
Έτρεξες πιο γρήγορα από όλους μας αυτή τη φορά.
Καλό παράδεισο Κωνσταντίνε.
R.I.P.
Α.Π.Σ. ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΡΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Σύρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον πρόωρο και άδικο χαμό του αθλητή του Α.Ο Πάγου Κωνσταντίνου Φελουτζή. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του.

Το Δ.Σ των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Σύρου

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μυκόνου

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μυκόνου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου Κώστα Φελουτζή. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Συλλυπητήρια του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Φελουτζή
Τα θερμότερα συλλυπητήριά του εκφράζει ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου για τον αδόκητο θάνατο του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Πάγου, Κωνσταντίνου Φελουτζή.

Ένας νέος άνθρωπος, ένας αθλητής, ένας συμπολίτης μας έφυγε τόσο νωρίς και τόσο απρόσμενα, βυθίζοντας στο πένθος όλο το νησί μας.

Η οικογένεια του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της και καλή δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΕΠΣ Κυκλάδων

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ, το προσωπικό και τα Σωματεία-μέλη της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Φελουτζή, στο σωματείο μας ΑΟ ΠΑΓΟΥ, στην οικογένεια του και στους οικείου του.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΚ αποφάσισε στην μνήμη του Κωνσταντίνου Φελουτζή την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξη όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων που θα διεξαχθούν από τις 15 έως και τις 21 Φεβρουαρίου στις Κυκλάδες.

Καλό ταξίδι Κώστα στην γειτονιά των αγγέλων.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φρέρης Ειρηναίος Παρούσης Γεώργιος

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη για την απώλεια του Κώστα Φελουντζή

Την βαθιά θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του Συριανού ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Πάγου Κώστα Φελουντζή εξέφρασε με την ακόλουθη δήλωση, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Γ. Λεονταρίτης.

«Είναι αυτές οι ειδήσεις που στιγμιαία παγώνουν τον χρόνο και δεν χωρά ο ανθρώπινος νους.
Τέτοια ήταν η είδηση της πρόωρης απώλειας του Κώστα Φελουντζή.
Δεν καταφέρνω όσο κι αν επιχειρώ να βρω τα λόγια να εκφράσω την θλίψη μου, την θλίψη που προκάλεσε σε όλους μας ο χαμός ενός νέου ανθρώπου.
Το άδικο σκεπάζει τη σημερινή ημέρα. Άδικο για τον ίδιο, άδικο για την οικογένειά του, άδικο για τους φίλους του, άδικο για την ομάδα που τόσο αγαπούσε.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής προτείνω να δοθεί το όνομά του στο ανακατασκευασμένο γήπεδο του Πάγου.
Θα είναι έτσι για πάντα στο γήπεδο που τόσο αγαπούσε και τα όνειρά του θα ζουν για πάντα εκεί.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Καμία παρηγοριά δεν είναι αρκετή για να απαλύνει την οδύνη σας. Κουράγιο και δύναμη εύχομαι.
Καλό ταξίδι Κώστα.»

Ακαδημία Νέος Α.Ο.Σ

Δεν είναι εύκολο για κανέναν μας να πει τα σωστά λόγια και να εκφράσει με λέξεις όσα αισθανόμαστε για την απωλεια ενός φίλου, συναθλητή μα και ενός μέλους της οικογένειας μας όπως ήταν ο Κώστας για όλους μας, στον Νέο Αο Σύρου.
Συντετριμμένοι προσπαθούμε να γράψουμε δύο λόγια για το τελευταίο αντίο. Μόνο εικόνες γεμίζουν το μυαλό μας, το χαμογελαστό παιδί με την φανέλα του Πάγου και το νούμερο 9, να συμβουλεύει τους αθλητές μας, να τους παρακολουθεί, να τους αγαπά, να τους νοιάζεται… Η απωλεια σου, τους γονάτισε παλικάρι μου μαζί με εκείνα και εμάς!
Αφού στεγνώσουν τα δάκρυα και ειπωθούν τα αντίο θα διατηρήσουμε φυλακτό όλες τις χαρούμενες αναμνήσεις που μοιράστηκαμε μαζί σου! Αυτό θα σε κρατάει πάντα ζωντανό στην καρδιά μας.
Ο θάνατος φέρνει μαζί του έναν πόνο που κανείς δεν μπορεί να θεραπεύσει και η αγάπη αφήνει μια ανάμνηση που κανείς δεν μπορεί ποτέ να κλέψει!
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Αρχηγέ…
Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά, μέχρι να παίξουμε μαζί ξανά ..
Ο Νέος Αο Σύρου πενθεί για την απωλεια σου..
Συλλυπητήρια στην οικογένεια, στην ομάδα του Πάγου και στους οικείους του Κώστα μας….

Αίαντας Σύρου

Για τον ποδοσφαιριστή – αθλητή του Α.Ο Πάγου και τον πολύ καλό φίλο του σωματείου μας Κωνσταντίνο Φελουτζή που έφυγε απρόσμενα από την ζωή 28 ετών δηλώνει το σωματείο μας συγκλονισμένο για το χαμό του.
Ο Αίαντας Σύρου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου σε όλους Κωνσταντίνου !

Ελλάς Σύρου: Φίλε Κώστα καλό Παράδεισο

Το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωσνταντίνου Φελουτζή για τον άδικο και πρόωρο χαμό του. Ο αθλητής του Α.Ο Πάγου ήταν υπόδειγμα αθλητή και χαρακτήρα. Καλό Παράδεισο Κωνσταντίνε..

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας ποδοσφαίρου της  Βαλένθια Σύρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Φελουτζή που τόσο γρήγορα και άδικα έφυγε από κοντά μας για την γειτονιά των αγγέλων. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Κωνσταντίνε..

Οι υπεύθυνοι Γεωργία και Ιωσήφ Ρούσσος

Ανδριακός: Συλλυπητήρια Για Τον Κώστα Φελουτζή

Το Δ.Σ του Ανδριακού Ο.Φ. εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του για τον χαμό του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Πάγου Κώστα Φελουτζή, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο άτυχος 28χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στην Τήνο για το κυριακάτικο παιχνίδι. Σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου σε κρίσιμη κατάσταση, όμως οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πανναξιακός Α.Ο: Καλό ταξίδι Κώστα…

Η οικογένεια του Πανναξιακού Α.Ο. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Φελουτζή που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από κοντά μας.
Όλη η ποδοσφαιρική κοινωνία αισθάνεται συγκλονισμένη στο άκουσμα αυτού του τραγικού γεγονότος.
Καλό ταξίδι Κώστα, στη γειτονιά των αγγέλων…

ΠΑΣ Νάξου

Το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Νάξου εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την ξαφνική απώλεια του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Πάγου, Κώστα Φελουτζή.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείου του Κώστα.

Είναι πραγματικά πολύ άδικο να φεύγουν από κοντά μας τόσο νέοι άνθρωποι.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα.

ΑΟ Πύργου

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιου του ΑΟ Πύργου εκφράζουμε την οδύνη μας για τον άδικο και πρόωρο χαμό του αθλητή του ΑΟ Πάγου, Κώστα Φελουτζή.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια ενός νέου ανθρώπου.

Παμμηλιακός

Η οικογένεια του Παμμηλιακού εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια του νεαρού συριανού Ποδοσφαιριστή του ΑΟ πάγου, Κώστα Φελουτζή.

Είναι σκληρό και άδικο το χτύπημα της μοίρας που δέχτηκε η οικογένεια του. Τους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Να είναι δυνατοί και αν έχουν κουράγιο.

Α.Ε Μυκόνου

Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κουκάς και το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Κωνσταντίνου Φελουτζή που τόσο ξαφνικά “έφυγε” από τη ζωή αλλά και προς την ομάδα του Α.Ο. Πάγου Σύρου, με την οποία αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του νομού μας. Ήταν ενα πραγματικό σοκ για όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες και όχι μόνο, αυτή η τραγική είδηση.
Κουράγιο και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που καλούνται να διαχειριστούν…

Check Also

Α.Ε Μυκόνου: Συγχαρητήρια στην Ελλάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Α.Ε Μυκόνου: Συγχαρητήρια στην Ελλάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανακοίνωση εξέδωσε η Α.Ε Μυκόνου …