Συμμετοχή του Δήμου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley 2023

Συμμετοχή του Δήμου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley 2023

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου Ερμούπολης ενέκρινε την εισήγηση του αντιδημάρχου αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για αποδοχή του αιτήματος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, για συμμετοχή του Δήμου στο επίσημο πρόγραμμα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley 2023.

Σε σχετική ερώτηση του κ. Δούναβη, ο κ. Βρούτσης διευκρινησε ότι η δράση θα λάβει χώρα στην παραλία του Γαλησσά.

Να σημειωθεί πως στο έγγραφο που απέστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης στον Δήμο Σύρου Ερμούπολης, αιτούμενη τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley 2023, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων: «Το τουρνουά Beach Volley SYROS OPEN 2022 που πραγματοποίησε πέρυσι ο Δήμος σας σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης και τον συνεργάτη- διοργανωτή κ. Πολυμερόπουλο, άφησε θετικές εντυπώσεις σε συμμετέχοντες και κοινό και έτυχε θερμής υποδοχής μετά από αρκετά χρόνια απουσίας της Σύρου από το επίσημο καλεντάρι του αθλήματος. Σε συνέχεια της επιτυχημένης αυτής συνεργασίας, θα θέλαμε να μας γνωρίσετε εάν το όμορφο νησί σας και ο Δήμος σας θα συμμετέχουν και φέτος στο επίσημο πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2023».

Επιπρόσθετα, για την ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση του τουρνουά αλλά και την διασφάλιση του ανώτερου βαθμολογικά συντελεστή, όπως σημειώνει, προτείνει τις ακόλουθες βελτιώσεις σε σχέση με την διοργάνωση του 2022:

Βελτίωση των αγωνιστικών χώρων με άμμο καλύτερης ποιότητας (είναι βασική προϋπόθεση καθώς πέρυσι αναφέρθηκε η υπ’ αριθμόν αρνητική παράμετρος της διοργάνωσης)
Εξασφάλιση μετάδοσης με Live-Streaming όλων των αγώνων του κεντρικού γηπέδου που αυξάνει το ενδιαφέρον ειδικά στις νέες ηλικίες.
Αναβάθμιση των θεμάτων φιλοξενίας στο πλαίσιο του δυνατού.
Απ’ την πλευρά της η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης δεσμεύεται για την ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή της στο επικοινωνιακό πλάνο της διοργάνωσης αλλά και την ένταξη του τουρνουά στην ανώτερη δυνατή με την χορήγηση του μεγαλύτερου συντελεστή που θα προσελκύσει τις κορυφαίες Ελληνικές ομάδες.

Ρεπορτάζ του Γιώργου Αλβέρτη-logotypos.gr

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/7)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/7) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …