Συμπληρωματική προκήρυξη ΕΠΣ Κυκλάδων για την Α’ Κατηγορία: Οι ομάδες, οι όμιλοι και ο τρόπος διεξαγωγής

Συμπληρωματική προκήρυξη ΕΠΣ Κυκλάδων για την Α’ Κατηγορία: Οι ομάδες, οι όμιλοι και ο τρόπος διεξαγωγής

Το φως της δημοσιότητας είδε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας για την ΕΠΣ Κυκλάδων, Μέσα σε αυτή αναγράφονται πόσες αλλαγές επιτρέπονται κατά την διάρκεια του αγώνα, ο τρόπος διεξαγωγής της νέας σεζόν, οι Όμιλοι και οι ομάδες που θα τους απαρτίζουν.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
“BLUE STAR FERRIES” ΑΝΔΡΩΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021

ΑΡΘΡΟ 11 – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Προστίθενται: «Επιτρέπονται για κάθε ομάδα κατά την διάρκεια του αγώνα έως επτά (7) αλλαγές, σε τρεις όμως συνολικά χρονικές στιγμές (διακοπές). Δεν υπολογίζεται ως διακοπή οι αλλαγές που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου».

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Α’ ΦΑΣΗ
Στο Πρωτάθλημα Ανδρών δήλωσαν συμμετοχή είκοσι (20) ομάδες.

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρεις (3) ομίλους ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: (6 ομάδες) ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ, Α.Ο ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ, Α.Ο ΠΑΓΟΣ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, Α.Σ ΑΝΩ ΜΕΡΑ Β’(εκκρεμεί αλλαγή επωνυμίας σε Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ).

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: (7 ομάδες) Α.Ε. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ, Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ, ΑΣ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ, Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Β’.

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: (7 ομάδες) Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ, Α.Ο ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ, Α.Ο ΠΥΡΓΟΣ, Α.Σ ΙΟΥ.

Οι ομάδες του Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ Β’, του Α.Ο. ΠΑΡΟΥ του Α.Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Β’ και του Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ θα συμμετέχουν χωρίς να μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και δεν θα συμμετάσχουν στην Β’ Φάση της Α’ Κατηγορίας. Σε περίπτωση που τερματίσουν σε μία από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις στην βαθμολογία των Ομίλων τους, θα αντικαθίστανται από την αμέσως επόμενη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα.

Β΄ΦΑΣΗ

Όταν τελειώσει η Α’ Φάση, θα συγκροτηθεί ένας Όμιλος των έξι (6) ομάδων, με τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας του κάθε Ομίλου (Α’ Β’ Γ’). Οι αγώνες θα διεξαχθούν με βαθμολογία (εντός-εκτός) κατόπιν κλήρωσης.

Οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (Α’, Β’, Γ’) θα ξεκινήσουν στην Β’ Φάση με δύο (2) βαθμούς επιπλέον (bonus).

Ο 1ος στην βαθμολογική κατάταξη θα είναι ο Πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας «BLUE STAR FERRIES» περιόδου 2020-2021 και θα προβιβαστεί στην Γ’ Εθνική Κατηγορία ή όπως αλλιώς ονομαστεί.

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Φρέρης Ειρηναίος                    Παρούσης Γεώργιος

Check Also

Ολοκλήρωσε την πρωινή προπόνηση και ετοιμάζεται για το ντέρμπι η Ελλάς (Φωτο)

Ολοκλήρωσε την πρωινή προπόνηση και ετοιμάζεται για το ντέρμπι η Ελλάς (Φωτο) Στην τελική ευθεία …