Συμφώνησαν σε «ψαλίδι» 30% στον Ολυμπιακό

Συμφώνησαν σε «ψαλίδι» 30% στον Ολυμπιακό

Οι παίκτες έδειξαν καλή διάθεση και δέχτηκαν μείωση στις αποδοχές τους.

Σε συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για περικοπή ύψους 30% στα φετινά τους συμβόλαια ήρθαν οι παίκτες της ομάδας, σύμφωνα με την Live Sport.

Οι «ερυθρόλευκοι» μαζί με τον Παναθηναϊκό είχαν διαφωνήσει με την Ευρωλίγκα στη συμφωνία της με την Ένωση Παικτών (ELPA) για μειώσεις 20%, αλλά αυτή δεν ήταν δεσμευτική και κάθε κλαμπ έχει την ευχέρεια να διαπραγματευτεί με τους παίκτες της.

Η πλειονότητα των παικτών φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει στη μείωση, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες η διοίκηση είναι απόλυτα συνεπής στην τήρηση των διακανονισμών για παλαιότερες οφειλές και κάποιοι αθλητές έχουν ήδη εξοφληθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν από τους πρώτους που συμφώνησαν στη μείωση αναγνωρίζοντας πόσο τον βοήθησε η ομάδα στην εξέλιξή του και παρότι έχει ήδη συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ.

Από χθες το απόγευμα άρχισαν στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Βουλιαγμένης οι προπονήσεις της ομάδας (σε φυσική κατάσταση και με αποστάσεις) παρουσία και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες και τον Μιλουτίνοφ. Ο Σπανούλης ήταν εκεί και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, καθώς ακόμη ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης από τον τελευταίο τραυματισμό του.

Πηγή :
sport-fm.gr

Check Also

Για 3η χρονιά στο AegeanBall Festival η Χριστινάκη

Για 3η χρονιά στο AegeanBall Festival η Χριστινάκη. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει: H διεθνής …