Συνάντηση διοίκησης Φοίνικα με τον «Χρυσό χορηγό»

Συνάντηση διοίκησης Φοίνικα με τον «Χρυσό χορηγό»

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΝΕΧ στη Σύρο, μεταξύ του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΝΕΧ κ. Πάνου Ξενοκώστα, του Διευθυντή του Ναυπηγείου κ. Βασίλη Σαββίδη, του Προέδρου του ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ κ. Χρήστου Καφτηράνη, του Προέδρου του Ερασιτέχνη κ. Αντωνίου Ρούσσου, του Αντιπροέδρου της ΕΣΑΠ και μέλος του ΤΑΑ κ. Κώστα Νικολούζου, του Αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη κ.Ισιδώρου Ροσσολάτου καθώς και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλαδων κ. Γιάννη Ρούσσου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο προπονητής, Igor Juricic και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Θανάσης Πρωτοψάλτης. Εκτός από τις ευχές για τον νέο χρόνο, οι συντελεστές της ομάδας μας ευχαρίστησαν τους κ.κ. Ξενοκώστα και Σαββίδη για την συνεχή και πολύπλευρη υποστήριξη στην ομάδα μας. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η υποστήριξη του μεγάλου χορηγού μας αποτελεί βασική προϋπόθεση της ύπαρξης μας. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους με την ελπίδα να ξαναβρεθούμε στα γήπεδα.

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (25-26/3)

Τ.Ε Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (25-26/3) Ημερ Ωρα Κατηγορία Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος Γήπεδο 25-3-23 …