ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ ΜΕ Κ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ

Πραγματοποιήθηκε στις 14-8, έπειτα από πρόσκληση του νέου Έπαρχου Πάρου κ. Μπιζά με τον σύλλογο μας, συνάντηση με τον νέο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

κ. Χατζημάρκο, παρουσία του νέου Έπαρχου Πάρου κ. Μπιζά και του νέου Δημάρχου Πάρου κ. Κωβαίου. Τον Σύλλογο στη συνάντηση αυτή εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Σιφναίος και ο αντιπρόεδρος κ. Σκιαδάς. Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι και έχει να κάνει κυρίως με τις εγκαταστάσεις και την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών. Επίσης ενημερώθηκε ο κ. Χατζημάρκος για την διεξαγωγή του Πανκυκλαδικού πρωταθλήματος ακαδημιών ποδοσφαίρου και την υποστήριξη που παρέχει τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια σε αυτό. Έπειτα από τη συζήτηση και με πρωτοβουλία του ίδιου του Περιφερειάρχη, έγινε επίσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο «Νίκος Τριπολιτσιώτης» όπου στεγάζονται τμήματα του Συλλόγου. Ο κ. Χατζημάρκος έδειξε ενθουσιασμένος με τον χώρο και συμφωνήθηκε να κατατεθεί από τον Σύλλογο μας, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου, μελέτη για την περαιτέρω αξιοποίηση του χώρου.
Επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συγχαίρει τον πρώην προπονητή της ομάδας μας κ. Μοστράτο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μικτής Κυκλάδων και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.
Με τιμή,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Check Also

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν …