ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ «ΗΜΕΡΑ»

Ο σχεδιασμός του Α.Ο.Σ για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με τους διοικούντες του συλλόγου να

μη βιάζονται όπως είναι λογικό για την επόμενη ημέρα. Χρόνος υπάρχει μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις.
Τη Δεύτερα (2/6) στις 19.00 θα έχουμε την πρώτη συνάντηση ανάμεσα στους παράγοντες τις ομάδας και τους ποδοσφαιριστές στα γραφεία της Λέσχης του Α.Ο.Σ που στεγάζονται στην Ερμούπολη.
Μέσα από την συνάντηση οι δυο πλευρές θα έχουν το χρόνο να συζητήσουν θέματα που αφορούν τη νέα χρονιά με τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να παραμείνουν στην ομάδα. Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις είναι πολύ νωρίς για ανακοινώσεις. Άλλωστε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Φώσκολος είχε δηλώσει πως ανακοινώσεις μεταγραφών θα γίνουν φέτος τον Αύγουστο, καθώς η ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να κάνει βιαστικές κινήσεις.
Για το θέμα του προπονητή που είναι ίσως και το πιο σημαντικό αυτή την εποχή δεν υπάρχει νεότερο. Άλλωστε το είχε δηλώσει με επιστολή του στο Syros-Sports.gr ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Γιάννης Ζαχαρίου πως ανακοινώσεις στο θέμα του προπονητή θα έχουμε μετά τις 10 Ιουνίου.

Check Also

Αύριο στις 18.00 η Ελλάς με τον Παμμηλιακό

Αύριο στις 18.00 η Ελλάς με τον Παμμηλιακό Ανήμερα της 25ης Μαρτίου στις 18.00, η …