ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε το παιδικό τμήμα της Ερμούπολης στο ανοιχτό της Τήνου, απέναντι στην

αξιόμαχη ομάδα του Περιστεριώνα. Η ομάδα της Ερμούπολης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα 6 πόντων. Στη συνεχεία από την ομάδα της Σύρου φορτωθήκαν με φάουλ 3 βασικοί παίχτες της με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξεφύγει στο σκορ (ημίχρονο 24-28). Με ένα εκρηκτικό τρίτο δεκάλεπτο, αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ, τα παιδιά του Ανδρέα Μαύρου έκλεισαν την τρίτη περίοδο με 37-48. Η διαφορά διατηρήθηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο με την αξιόμαχη ομάδα της Τήνου να πλησιάζει στο σκορ αλλά να μην καταφέρει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνος τελικά. Να σημειωθεί ότι ήταν ντέρμπι κορυφής του ομίλου καθώς και οι δυο ομάδες ήταν αήττητες. Μετά το σημερινό παιχνίδι η ομάδα της Σύρου παραμένει μόνη στην πρώτη θέση διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δυο ομάδων για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν!

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ Α(9-15) Β(24-28) Γ(37-48) Δ(51-56)

Τ.Α.Κ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ (Βιδάλης Α): Λαγούρος Κ., Καστορίνης Μ.5, Καμπέρι Ι., Νάζος Μ.7(2), Βιδάλης Μ., Ορφανός Ν., Σουράνης Κ.6, Βρίνας Π.4, Γιαβρεδέλλης Α.7(1), Ρουγγέρης Α.22(1), Μελισσουργός Δ.

 

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Α.): Καραμολέγγος Μ., Κρεατσούλας Α.4, Σαβρακίδης Β.6, Πολίτης Β.22(1), Αρμακόλλας Γ.2, Αλεξανδρής Π., Τάκος Δ.5, Τσιώλης Π., Ζουλουφός Μ., Πανούσης Δ.2, Βουτσίνος Φ.9, Μίμογλου Γ.6.

Check Also

Μπάσκετ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (1-2/4)

Μπάσκετ: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (1-2/4)