Σόφο σε Πρίντεζη: «Ρε φίλε δεν έχεις ούτε άσπρη τρίχα, βάφεις τα μαλλιά σου;» (vid)

Σόφο σε Πρίντεζη: «Ρε φίλε δεν έχεις ούτε άσπρη τρίχα, βάφεις τα μαλλιά σου;» (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο Gazzetta μετά τη συνέντευξη Τύπου του Final 4 και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είπε να του κάνει πλάκα.

Στη συνέντευξη Τύπου του Final 4 της Euroleague ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών και τι διαφορετικό έχει η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια ο αρχηγος των ερυθρόλευκων μίλησε στο Gazzetta.

«Mπασκετικά δεν βαδίζω και την πρώτη μου νεότητα, αλλά σαν άνθρωπος νέος είμαι, όποτε χαίρομαι. Το 20 χρόνια δεν ακούγεται στα αυτιά μου πολύ εύηχο, αλλά είναι μεγάλη μου χαρα που είμαι με τον Ολυμπιακό σε άλλο ένα Final 4».

Για το ότι δεν φαινόταν στην αρχή της σεζόν πως ο Ολυμπιακός θα είναι στο Final 4, είπε: «Αυτό πρέπει να μην μας αγχώνει. Είχαμε μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά, αν εξαιρέσουμε τον Γενάρη που οι περισσότεροι είχαν κορονοϊό. Αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ πέρα».

Στη συνέχεια το μικρόφωνο πήρε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και είπε να του κάνει πλάκα: «Πάντα πίστευα ότι ο Ολυμπιακός θα πάει Final 4. Nα σου κάνω μια ερώτηση φίλε; Δεν έχεις άσπρη τρίχα. Τα βάφεις;»

Πηγή: gazzetta.gr

Check Also

Πρίντεζης σε ομάδα ΑμεΑ Παναθηναϊκού: “Έλα ρε τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα;

Πρίντεζης σε ομάδα ΑμεΑ Παναθηναϊκού: “Έλα ρε τριφυλλάρα, έχετε πρωτάθλημα; Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ αποχαιρέτησε με …